2012 Πρόσκληση 32η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ. 5668

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 32η συνεδρίαση του έτους 2012.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 12 - 09 - 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Εισήγηση για τον ορισμό υπολόγων του διατροφικού επιδόματος σε νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένους για τους μήνες Ιούλιο –Αύγουστο 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Γ.Λουκάς) (Π.Α.Μ.Θ.).


2. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Β. Αρβαντά) (ΠΕ Έβρου).


3. Εισήγηση για την άσκηση έφεσης κατά της με αριθμό 12/2012 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δράμας. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Αποστολίδης) (ΠΕ Δράμας).


4. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της Π.Α.Μ.Θ. και των διευθύνσεων της Π.Ε. Ροδόπης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.).


5. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών των διευθύνσεων της Π.Ε. Καβάλας. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Καγκαΐδης) (ΠΕ Καβάλας).


6. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΕ Ξάνθης.


7. Εισήγηση για την έγκριση της 07/2012 Διακήρυξης διεξαγωγής διαγωνισμού για την ανάθεση του καθαρισμού των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) Ξάνθης για ένα έτος (2013) καθώς και της Περίληψής της. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Λ. Τσούργιαννης) (ΠΕ Ξάνθης)


8. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Κατασκευή Σαραζανέτ για προστασία πρανούς στο Ρέμα Αγναντιάς» Προϋπολογισμού:22.000,00€ με ΦΠΑ. 

9. Εισήγηση για την έγκριση όρων και τευχών δημοπράτησης και ορισμός επιτροπής διαγωνισμού του έργου:«Επισκευή κτιρίου κέντρου ενημέρωσης Δαδιάς» Προϋπολογισμού:165.000,00€ με ΦΠΑ χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ 2012 ΠΑΜΘ.


10. Εισήγηση για την έγκριση όρων και τευχών δημοπράτησης και ορισμός επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Περίφραξη αρδευτικών διωρύγων – αντλιοστασίων περιοχής δικαιοδοσίας Γ.Ο.Ε.Β Ορεστιάδας» Προϋπολογισμού:100.000,00€ με ΦΠΑ χρηματοδοτούμενο από ΚΑΠ 2012 ΠΑΜΘ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α.Ψαρράς) (ΠΕ Έβρου).

 

11. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με το Σύλλογο Μικρασιατών Ν.Καβάλας των εκδηλώσεων «Μνήμη Μικράς Ασίας» 22 -23 Σεπτεμβρίου 2012. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Σ.Ράπτη) (ΠΕ Καβάλας).


12. Εισήγηση για την έγκριση όρων διακήρυξης και συγκρότησης επιτροπών αξιολόγησης, ενστάσεων και παραλαβής, πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού της Π.Α.Μ.Θ (Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας) για την παροχή υπηρεσίας ασφάλισης οχημάτων για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος Σ.Καγκαίδης) (ΠΕ Καβάλας).


13. Εισήγηση για την έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου : «Κατασκευή 14ου Νηπιαγωγείου Δράμας .
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Ι.Ξανθόπουλος) (ΠΕ Δράμας). 

14. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Βελτίωση βατότητας οδού από διασταύρωση Κ.Βρύσης προς Ανθοχώρι». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Ν.Λαλισσίδης) (ΠΕ Δράμας).


15. Εισήγηση για την έγκριση της προκήρυξης και τον ορισμό των σχετικών επιτροπών διαγωνισμού και αξιολόγησης ενστάσεων, για την υλοποίηση της ενέργειας «Συντήρηση αναβατήρων Χ.Κ.Φαλακρού» που χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Α.Μ.Θ./ Π.Ε. Δράμας από ΚΑΠ Επενδύσεις και αριθμό έργου 120802034, προϋπολογισμού 104.550,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ . (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Μ.Σούσος) (ΠΕ Δράμας).

 



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 936 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 09:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρόσκληση 33η 2012 Πίνακας 30 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή