2012 Πρόσκληση 30η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 24 Αυγούστου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ. 5403

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 30η συνεδρίαση του έτους 2012.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 30 - 08 - 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ.
Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της Π.Α.Μ.Θ. και των διευθύνσεων της Π.Ε. Ροδόπης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.).


2. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΕ Δράμας. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Η. Κωνσταντινίδης) (ΠΕ Δράμας)


3. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών των διευθύνσεων της Π.Ε. Καβάλας. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Καγκαΐδης) (ΠΕ Καβάλας).


4. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΕ Ξάνθης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Τσούργιαννης) (ΠΕ Ξάνθης)


5. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου.


6. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού 1, διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας ασφάλισης των οχημάτων της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) για χρονικό διάστημα ενός έτους (Διακήρυξη 03/2012). (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Β. Αρβαντά) (ΠΕ Έβρου).


7. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Αποκατάσταση βλάβης φωτισμού γέφυρας Κήπων Έβρου» Προϋπολογισμού:13.000,00€ με ΦΠΑ.

8. Εισήγηση για την έγκριση των όρων , τευχών δημοπράτησης και ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του υποέργου: «Αποσύνδεση – συντήρηση – σύνδεση πλωτών συγκροτημάτων Πέπλου έτους 2012 – 2013» του έργου: «Συντήρηση αντλιοστασίων (δαπάνες συντήρησης, λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και ΟΤΕ κλπ)» Προϋπολογισμού: 151.000,00€ με ΦΠΑ.


9. Εισήγηση για την έγκριση των όρων , τευχών δημοπράτησης και ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή νέας μόνωσης δώματος στο Δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης» Προϋπολογισμού: 11.330,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Ψαρράς) (ΠΕ Έβρου)


10. Εισήγηση για την έγκριση αγοράς 4 φορητών υπολογιστών για τις ανάγκες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και συγκεκριμένα για τα 53 άτομα που απασχολούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΣΠΑ 2007 – 2013 στηνΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου.


11. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης για την έκδοση ενημερωτικού εντύπου της Πράξης 2 του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΣΠΑ 2007 – 2013 στην ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου.


12. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΣΠΑ 2007 – 2013 στην ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου.

13. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης για την προμήθεια εξοπλισμού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΣΠΑ 2007 – 2013 στην ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Μ. Καδόγλου)(ΠΕ Έβρου).


14. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου με την Ένωση Πολιτισμολόγων Ελλάδος «Εκαταίος» και το Δήμο Σουφλίου του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου Ελληνικού Πολιτισμού στις 7 με 9 Σεπτεμβρίου 2012 στο Σουφλί.


15. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου με την ΙΘ΄ ΕΠΚΑ Θράκης συναυλίας με την Μαρία Φαραντούρη στις 31 Αυγούστου 2012 ,στον αρχαιολογικό χώρο της Ζώνης.


16. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου με το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ του 13ου Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Φεστιβάλ Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας στις 2 με 9 Σεπτεμβρίου 2012 στην Ορεστιάδα. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Χ. Παρδαλίδου)(ΠΕ Έβρου).


17. Κατάρτιση της 5ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού της Π.Α.Μ.Θ. Οικονομικού έτους 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.).


18. Εισήγηση για την έγκριση διενέργειας , όρων διακήρυξης και ορισμού επιτροπών τακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια κλειστού αυτοκινούμενου φορτηγού οχήματας κατάλληλα διαμορφωμένου που θα αποτελέσει το κινητό κέντρο επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας του Σ.Ο.Π.Π.».
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Χουβαρδάς) (Π.Α.Μ.Θ.).


19. Εισήγηση για την έγκριση των Συμβατικών Τευχών Διαγωνισμού της μελέτης: «Μελέτη αναδασμού αγροκτημάτων Γρατινής – Θρυλορίου – Ανθοχωρίου – Καλλιθέας» ενταγμένη στο «Τεχνικό Πρόγραμμα Περιφέρειας ΑΜΘ έτους 2012 Περιφερειακό Σκέλος 20% με κωδικό έργου:110000037» Προεκτιμώμενη αμοιβή της μελέτης: 159.900€ (με στρογγυλοποίηση & ΑΠ 23%). (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Ε. Σταμπόλογλου) (ΠΑΜΘ)


20. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου κτιρίων Περιφέρειας Α.Μ.Θ.» προϋπολογισμού:150.000,00€.


21. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού άγονου διαγωνισμού του έργου: «Εκσυγχρονισμός παλαιών χώρων Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών και μετεγκατάσταση υπηρεσιών ΠΕ Ροδόπης» προϋπολογισμού:100.000,00€.


22. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού άγονου διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση δρόμου Μεγάλου Δουκάτου Ισάλου» προϋπολογισμού:1.250.000,00€.
(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Δερνεκτσής) (ΠΕ Ροδόπης)

23. Εισήγηση για τον ορισμό δικηγόρου για την παράσταση του και εκπροσώπηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής που αφορά αίτηση ακυρώσεως της κοινοπραξίας «Παπαδάκης Π. Ανδρής Ι».


24. Εισήγηση για τον ορισμό δικηγόρου για την εκπροσώπηση της Περιφέρειας ΑΜΘ ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας που αφορά προσφυγή του Ανέστη Αθανασιάδη του Γεωργίου για πρόστιμο που επεβλήθη από την Δ/νση Ανάπτυξης Καβάλας. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Ε. Τζιαμπάζη) (ΠΑΜΘ)


25. Εισήγηση για τον ορισμό δικηγόρου για την άσκηση αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου κατά της με αριθμό 42/2012 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δράμας (Τακτική Διαδικασία) που αφορά αγωγή της εταιρείας «Υιοί Ν. Νουλίκα Ο.Ε.» με δ.τ. «Μόντε Νουλίκας». (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Νομική Υπηρεσία ΠΑΜΘ – ΠΕ Δράμας)


26. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού και ανάδειξη μειοδότη του έργου: «Ασφαλτόστρωση δρόμου από διασταύρωση προς Πανόραμα έως γέφυρα Μικρόπολης» προϋπολογισμού:499.999,99€.

27. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού και ανάδειξη μειοδότη του έργου: «Βελτίωση επαρχιακού δρόμου Βαθύτοπου – Κατάφυτου μήκους 1 χλμ» προϋπολογισμού:350.000,00€.


28. Εισήγηση για την ακύρωση αποτελέσματος πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας «Προμήθεια λευκού ακρυλικού χρώματος».


29. Εισήγηση για την έγκριση 4ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου: «Βελτίωση επαρχιακού δρόμου από διασταύρωση Καλής Βρύσης μέχρι Τ.Δ. Ανθοχωρίου». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Ν. Λαλισσίδης) (ΠΕ Δράμας)


30. Εισήγηση για την έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας παροχής υπηρεσιών ασφάλισης οχημάτων της ΠΕ Ξάνθης προϋπολογισμού:16.000,00€.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Τσούργιαννης) (ΠΕ Ξάνθης)

31. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης και περίφραξης κατοικίας δασκάλου στο Κίδαρι» (κωδικός έργου 123602014).


32. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Επαρχιακού οδικού δικτύου Ξάνθης» Προϋπολογισμού:800.000,00€.


33. Εισήγηση για την έγκριση: α) τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης με ανοιχτή δημοπρασία β) διακήρυξης διαγωνισμού και περίληψη αυτής γ) συγκρότησης επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού, του έργου: «Συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων οδικού δικτύου Π.Ε. Ξάνθης έτους 2012» προϋπολογισμού:
300.000,00€ με ΦΠΑ.


34. Εισήγηση για την έγκριση: α) τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης β) διακήρυξης δημοπρασίας με πρόχειρο διαγωνισμό και της περίληψης αυτής γ) συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού, του έργου: «Επισκευή ηλεκτρικού πίνακα εφεδρικού αντλιοστασίου εργοστασίου Ε.Β.Ζ.» προϋπολογισμού: 12.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Α. Καραθανάση) (ΠΕ Ξάνθης)


35. Εισήγηση για την έγκριση επιστροφής αδιάθετων πιστώσεων ποσού 14.336,29€ που αφορά αντιμετώπιση δαπανών οργάνωσης και λειτουργίας παιδικών Εξοχών – Κατασκηνώσεων Ν. Περάμου και Ποταμιάς Θάσου, υπέρ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Καγκαΐδης) (ΠΕ Καβάλας).


36. Εισήγηση για την εκδίκαση ένστασης και έγκριση αποτελέσματος μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή ασφαλτικών ταπητιδίων στο οδικό δίκτυο Ν. Καβάλας» Προϋπολογισμού: 800.000,00€ με ΦΠΑ.


37. Εισήγηση για την έγκριση αποτελέσματος μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου: «Εγγειοβελτιωτικά έργα περιοχής Παγγαίου» Προϋπολογισμού:120.000,00€ με ΦΠΑ.


38. Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για την δημοπράτηση του έργου: «Διαγράμμιση Οδικού δικτύου ΠΕ Καβάλας» προϋπολογισμού:230.000,00€ με ΦΠΑ.


39. Εισήγηση για τον έλεγχο των εκ νέου υποβληθέντων δικαιολογητικών συμμετοχής στον διαγωνισμό και έγκριση σύναψης σύμβασης του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός πεζοδρομίου Λιμενάρια – Πευκάρι». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Καραβάς) (ΠΕ Καβάλας).


40. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ - ΠΕ Καβάλας με τον Εξωραϊστικό ΠολιτιστικόΣύλλογο Κηπουπόλεως Καλαμίτσας Καβάλας « Η Αγία Ειρήνη» του 5ου Ετήσιου Λαϊκού Πανηγυριού στις 8 Σεπτεμβρίου 2012.


41. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ - ΠΕ Καβάλας με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Βαρβάρας κοινωνικοπολιτιστικής εκδήλωσης στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2012.


42. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ - ΠΕ Καβάλας με το Πολιτιστικό-Μορφωτικό Αιμοδοτικό Σύλλογο Αυλής Δήμου Παγγαίου Καβάλας εκδηλώσεων στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2012.


43. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ - ΠΕ Καβάλας με το Πολιτιστικό σύλλογο Παναγίας Καβάλας-Το Κάστρο εκδήλωσης στις 31 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου 2012 . (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Σ. Ράπτη) (Π.Ε. Καβάλας ).


44. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.


45. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 28 προηγούμενης συνεδριάσεως.


Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 985 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 22:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 30 2012 Πίνακας 29 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή