2012 Πρόσκληση 31η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ. 5608

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 30η συνεδρίαση του έτους 2012.

 

 

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 7 - 09 - 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος
όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της Π.Α.Μ.Θ. και των διευθύνσεων της Π.Ε. Ροδόπης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.).


2. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΕ Δράμας. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Η. Κωνσταντινίδης) (ΠΕ Δράμας)


3. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΕ Ξάνθης.(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Τσούργιαννης) (ΠΕ Ξάνθης)

4. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Β. Αρβαντά) (ΠΕ Έβρου).


5. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών των διευθύνσεων της Π.Ε. Καβάλας. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Καγκαΐδης) (ΠΕ Καβάλας).


6. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών και συντήρηση – βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου Χρυσούπολης Ν. Καβάλας» Προϋπολογισμού:200.000,00€ με ΦΠΑ.


7. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Πυρασφάλεια Διοικητηρίου Καβάλας» Προϋπολογισμού:180.000,00€ με ΦΠΑ.


8. Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης και ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στην κεντρική διασταύρωση Χρυσοχωρίου Ν. Καβάλας» Προϋπολογισμού: 151.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Καραβάς) (ΠΕ Καβάλας).


9. Εισήγηση για την έγκριση ανάθεσης της Σύνταξης Οδηγού Προγραμματικής Συνεργασίας για τη λειτουργία Γραφείου Εκπροσώπησης στις Βρυξέλλες.


10. Εισήγηση για την έγκριση των όρων διακήρυξης παροχής υπηρεσιών ασφάλισης οχημάτων της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ροδόπης και συγκρότηση επιτροπών διαγωνισμού και ενστάσεων.


11. Eισήγηση για την έγκριση πρακτικού του διαγωνισμού του έργου: «Δημιουργία δημοσιογραφικού φακέλου» (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.).

12. Εισήγηση για την έγκριση μελετών και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Επέκταση Κέντρου Υγείας Ιάσμου» Προϋπολογισμού:535.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Δερνεκτσής) (ΠΕ Ροδόπης)


13. Εισήγηση για την εκδίκαση ενστάσεων και έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Αποκατάσταση ισόπεδης διάβασης στο ρέμα Μαγγάζι Δαδιάς» Προϋπολογισμού: 100.000,00€ με ΦΠΑ.


14. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού δημοπρασίας και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Κατασκευή υποστέγου άλατος στο Σοφικό» Προϋπολογισμού:31.000,00€ με ΦΠΑ.


15. Εισήγηση για την έγκριση των όρων δημοπράτησης και ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση επαρχιακού δρόμου Διδ/χου – Πυθίου (Τμήμα Διδ/χο – Πετράδες)» Προϋπολογισμού: 4.950.000,00€ με ΦΠΑ.


16. Εισήγηση για την έγκριση των όρων , τευχών δημοπράτησης και ορισμό επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση βατότητας Εθνικής οδού Νο 2 Αρδάνιο – Γέφυρα Κήπων» Προϋπολογισμού: 275.000,00€ με ΦΠΑ.


17. Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης και ορισμό επιτροπών διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Βορείου Έβρου» Προϋπολογισμού:700.000,00€ με ΦΠΑ. 

18. Εισήγηση για την έγκριση διενέργειας , διακήρυξης και ορισμό επιτροπών πρόχειρου διαγωνισμού ΠΕ Έβρου για την προμήθεια χρωμάτων , Προϋπολογισμού:74.000,00€ με ΦΠΑ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Ψαρράς) (ΠΕ Έβρου)


19. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου με το Δήμο Ορεστιάδας της Τουριστικής εκδήλωσης με θέμα: «ΓΙΟΡΤΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟΥ».


20. Εισήγηση για την έγκριση προμήθειας τουριστικών εντύπων που αφορούν τη Νήσο Σαμοθράκη. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Ε. Ψαλτοπούλου)(ΠΕ Έβρου).


21. Εισήγηση για την έγκριση διοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου ψυχαγωγικής και εκπαιδευτικής δράσης για παιδιά με τίτλο: «ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ», στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ. Παρδαλίδου)(ΠΕ Έβρου).


22. Εισήγηση για την έγκριση όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών πρόχειρου διαγωνισμού παροχής υπηρεσίας ασφάλισης οχημάτων της ΠΕ Ξάνθης για το χρονικό διάστημα από 1-10-2012 έως 30-9-2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Τσούργιαννης) (ΠΕ Ξάνθης)


23. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ξάνθης με τον Σύλλογο Γυναικών Ν. Κεσσάνης «Η Γυναικοκρατία» του ετήσιου εορτασμού της Εκκλησίας Τιμίου Σταυρού Νέας Κεσσάνης. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Δ. Μούργου) (ΠΕ Ξάνθης).


24. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 841 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 08:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρόσκληση 29η 2012 Πίνακας 28 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή