2012 Πρόσκληση 27η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 27 Ιουλίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.4869

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 27η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 2 - 08 - 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών των υπηρεσιών Π.Ε.Ξάνθης. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Φ.Χατζή) (Π.Ε. Ξάνθης).


2. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών της Π.Α.Μ.Θ. και των διευθύνσεων της Π.Ε.Ροδόπης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ.Εξάρχου) (Π.Α.Μ.Θ.).


3. Εισήγηση για την έγκριση πρόχειρου διαγωνισμού για προμήθεια υλικών διαγράμμισης έτους 2012, διακήρυξης, λοιπών τευχών δημοπράτησης, επιτροπών διαγωνισμού και ενστάσεων. 

4. Εισήγηση για την έγκριση των τευχών δημοπράτησης , των όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας και τον ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου : «Ολοκλήρωση Επαρχιακής Οδού Νο4»,ΤΕΟ114107008. 

5. Εισήγηση για την έγκριση των όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας και τον ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου : «Συντήρηση με σποραδικές ασφαλτοστρώσεις στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο Π.Ε.Ροδόπης» προϋπολογισμού 700.000,00€.


6. Εισήγηση για την έγκριση των τευχών δημοπράτησης , των όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας και τον ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου : «Συντήρηση και Αποκατάσταση καλωδίων ηλεκτροφωτισμού του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε.Ροδόπης».


7. Εισήγηση για την έγκριση των τευχών δημοπράτησης , των όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας και τον ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου : «Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων κοινωφελούς χαρακτήρα στους Δήμους Σαπών – Αρριανών» Προυπολογισμού 220.000€.


8. Εισήγηση για την έγκριση της Υδραυλικής Προμελέτης της Μελέτης «Μελέτη οριοθέτησης χειμάρρων και αντιπλημμυρικών έργων Νομού Ροδόπης» (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Δερνεκτσής) (Π.Ε. Ροδόπης).


9. Άσκηση αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου κατά της με αριθμό 200/2012 απόφασης του τριμελούς Εφετείου Θράκης (Τακτική Διαδικασία).


10. Άσκηση αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου κατά της με αριθμό 42/2012 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δράμας (Τακτική Διαδικασία). (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Αποστολίδης) (Π.Ε. Δράμας).

11. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης 3ης (τρίτης) παράτασης συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης οικισμών και κατασκευή εσωτερικού – εξωτερικού δικτύου στο Δήμο Σελέρου» αναδόχου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.».
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Καραθανάση) (Π.Ε. Ξάνθης).


12. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού 1/2012 της Επιτροπής αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμού του έργου : «Πρόχειρος επαναληπτικός διαγωνισμός, ανάδειξης αναδόχου για την φύλαξη των χώρων του Διοικητηρίου Π.Ε.Καβάλας», με χρονική διάρκεια του έργου , ενός έτους , από την υπογραφή της σύμβασης και με προϋπολογισμό 33.000,00€ (ευρώ), μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Καγκαϊδης ) (Π.Ε. Καβάλας).


13. Εισήγηση για την έγκριση παράτασης περαίωσης των εργασιών του έργου: «Κατασκευή γέφυρας Ερυθροποτάμου – Θέση Βρυσικά».


14. Εισήγηση για την έγκριση παράτασης περαίωσης των εργασιών του έργου: «Συντήρηση –σύνδεση πλωτών συγκροτημάτων Πέπλου έτους 2012» (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ. Μαυράκη) (Π.Ε. Έβρου ).


15. Εισήγηση για την έγκριση παράτασης ολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Δ.Δ. Δικαίων του Δήμου Τριγώνου», αναδόχου Εργοληπτικής Επιχείρησης «ΜΙΝΤΣΟΥΔΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ Ε.Δ.Ε». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α.Παράσχου) (Π.Α.Μ.Θ.).

16. Εισήγηση για την τροποποίηση εσωτερικής διανομής των οικονομικών πόρων της αεροπορικής διοργάνωσης «Kavala Air Show 2012». (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Σ.Ράπτη) (Π.Ε. Καβάλας ). 

17. Εισήγηση για τον έλεγχο των εκ νέου υποβληθέντων δικαιολογητικών συμμετοχής στον διαγωνισμό και έγκριση σύναψης σύμβασης του έργου : «Επισκευή- συντήρηση πινακίδων σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας (Π.Ε.Καβάλας).


18. Εισήγηση για τον έλεγχο των εκ νέου υποβληθέντων δικαιολογητικών συμμετοχής στον διαγωνισμό και έγκριση σύναψης σύμβασης του έργου : «Καθαρισμός κοίτης χειμάρρου Μαρμαρά και εργασίες προστασίας πρανών». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ.Καραβάς ) (Π.Ε. Καβάλας).


19. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού Νο 3 αξιολόγησης οικονομικών προσφορών της Διακήρυξης 02/2012 της Π.Ε. Δράμας.
(Εισηγητής του ανωτέρω θεμάτος ο Θ.ΚαλαΪτζίδης ) (Π.Ε. Δράμας). 

20. Εισήγηση για την έγκριση 1) Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού άγονης δημοπρασίας 2) Καθορισμού νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Εθνικού Οδικού Δικτύου Ξάνθης». (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ.Λάμπρου) (Π.Ε. Ξάνθης).


21. Εισήγηση για την έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την δαπάνη ασφάλισης των πάσης φύσεως οχημάτων της Π.Ε.Δράμας. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ.Παρδαλίδης ) (Π.Ε. Δράμα).


22. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ. και του πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 13 έως τις 15 Αυγούστου 2012. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Σ.Φουτζιτζή) (Π.Ε. Ροδόπης).


23. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ με το Μορφωτικό Αθλητικό Όμιλο Κενταύρου του 8ου Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου. 

24. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ με την Πολιτιστική Στέγη Ν.Ερασμίου «Γεώργιος Βιζυηνός» των καθιερωμένων τριήμερων εκδηλώσεων «ΕΡΑΣΜΙΑ 2012».

25. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαφνώνα «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» της συναυλίας μουσικού οχήματος στο πλαίσιο της εκδήλωσης «ΔΗΜΗΤΡΕΙΑ ΔΑΦΝΩΝΑ 2012».


26. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλάνης συναυλίας και θεατρικής παράστασης.


27. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αβάτου του ετήσιου Εορτασμού της Εκκλησίας Γεννέσιον της Θεοτόκου. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Δ.Μούργου) (Π.Ε. Ξάνθης).


28. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ με την «Art Gallery» Έκθεσης Χαρακτικής, στο πλαίσιο έναρξης εκδηλώσεων του προγράμματος ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


29. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ της 8ης Συνάντησης των απανταχού Πυθιωτών, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Πυθίου». (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ.Παρδαλίδου) (Π.Ε. Έβρου).


30. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της Π.Α.Μ.Θ με το σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας εκδήλωσης της δράσης ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΘΟΝΗ με σκοπό την προώθηση της κινηματογραφικής τέχνης. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Σ.Ράπτη) (Π.Ε. Καβάλας).


31. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.

32. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 25 της προηγούμενης συνεδρίασης.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 989 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 12:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 27 2012 Πίνακας 26 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή