2012 Πρόσκληση 23η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 26 Ιουνίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.4163

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 23η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 02 - 07 - 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ (ΕΟΖ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ», προϋπολογισμού €56.900,00.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Καλούδης) (ΠΑΜΘ)


2. Εισήγηση για την έγκριση των όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας και τον ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση δρόμου Μεγάλου Δουκάτου-Ισάλου», προϋπολογισμού €1.250.000,00.


3. Εισήγηση για την έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. και σύναψη της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης με τον Ανάδοχο του έργου: «Κατασκευή φράγματος Ιασίου». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Δερνεκτσής) (Π.Ε. Ροδόπης)


4. Εισήγηση για την έγκριση των επί μέρους μελετών της μελέτης «Μελέτη βελτίωσης τμήματος της Εθνικής Οδού Δράμας-Αμφίπολης (Νέα χάραξη 5 χλμ.)» (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος o Θ. Σιδηρόπουλος) (ΠΕ Δράμας)


5. Εισήγηση για την έγκριση της Οριστικής Παραλαβής της Αρχικής και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Από σωληνωτή διάβαση έως Κ.Ε.Γ.Ε.)»
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Δ. Κυριαζίδης) (ΠΕ Δράμας)


6. Εισήγηση για την έγκριση διακήρυξης και συγκρότησης Επιτροπής διαγωνισμού για την δημοπράτηση του έργου: «Εγγειοβελτιωτικά έργα περιοχή Καβάλας» (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Καραβάς) (Π.Ε. Καβάλας)


7. Εισήγηση για έγκριση Πρακτικού 4/2012 της Επιτροπής αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμού του έργου: «Δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά την ανάδειξη αναδόχου «για τον καθαρισμό των χώρων του Διοικητηρίου, του Οργανισμού Καπνού, του Γ .Γ. Α. Θάσου και Χρυσούπολης και του Αγροτικού Κτηνιατρείου Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου, και του ΚΤΕΟc Καβάλας» με χρονική διάρκεια του έργου από την υπογραφή της σύμβασης και για ένα έτος και με προϋπολογισμό 187.200,00 ευρώ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Καγκαϊδης) (Π.Ε. Καβάλας)

8. Εισήγηση για την έγκριση παραλαβής λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης για τις ανάγκες διαγράμμισης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. . (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ασημής) (ΠΕ Καβάλας)


9. Εισήγηση για την έγκριση όρων διακήρυξης και συγκρότησης επιτροπών αξιολόγησης, ενστάσεων και παραλαβής, πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού της Π.Α.Μ.Θ (Περιφερειακής Ενότητας Έβρου) «για την παροχή υπηρεσίας ασφάλισης οχημάτων για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους», προϋπολογισμού €40.000,00 με Φ.Π.Α.
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Β. Αρβάντα) (ΠΕ Έβρου) 

10. Εισήγηση για έγκριση του αποτελέσματος του Διαγωνισμού με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΈΒΡΟΥ» και την κατακύρωση του έργου στον μειοδότη και τον ορισμό επιτροπής για την παραλαβή του παραδοθέντος υλικού. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ψαρράς) (Π.Ε. Έβρου)
11. Εισήγηση για την δικαστική εκπροσώπηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Κομοτηνής.


12. Εισήγηση για τη δικαστική εκπροσώπηση της Π.Α.Μ.Θ. κατόπιν της αγωγής της ομορρύθμου εταιρείας με την επωνυμία «Χ. ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ – ΑΦΟΙ ΒΡΟΧΙΔΗ Ο.Ε.». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Σ. Καγκαϊδης) (Π.Ε. Καβάλας)


13. Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της Π.Α.Μ.Θ. – ΠΕ Ξάνθης με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μαγικού Ξάνθης εκδήλωσης με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Δ. Μούργου) (ΠΕ Ξάνθης)


14. Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της Π.Α.Μ.Θ. – ΠΕ Έβρου με το Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα «International Summer Regatta Alexandroupolis 2012». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Μυλωνάς) (Π.Ε. Έβρου)


15. Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Περάμου Δήμου Παγγαίου Καβάλας, των εκδηλώσεων ΠΕΡΑΜΕΙΑ 2012. 

16. Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της ΠΑΜΘ - ΠΕ Καβάλας με το Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σύλλογο Αγιάσματος Δήμου Νέστου, πολιτιστικών εκδηλώσεων.


17. Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της ΠΑΜΘ - ΠΕ Καβάλας με το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Περάμου Δήμου Παγγαίου Καβάλας, των εκδηλώσεων του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου Δήμου Παγγαίου Καβάλας.


18. Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ραχωνίου Θάσου «Ο Άγιος Γεώργιος», πολιτιστικών εκδηλώσεων.


19. Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοχωρίου Καβάλας, θεατρικής παράστασης.


20. Εισήγηση για τη συνδιοργάνωση της ΠΑΜΘ – ΠΕ Καβάλας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ακροποτάμου, της 1ης Συνάντησης Συλλόγων Μικρασιατών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Σ. Ράπτη) (ΠΕ Καβάλας)21. Εισήγηση για την έγκριση των Πρακτικών 21 και 22 των προηγούμενων συνεδριάσεων.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 944 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 09:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρόσκληση 24η 2012 Πίνακας 23 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή