2012 Πρόσκληση 22η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 21 Ιουνίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.4051

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 22η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 27 - 06 - 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση των τευχών διακήρυξης υποέργου της πράξης «Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2012-2013», προϋπολογισμού €105.000,00. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Καλούδης) (ΠΑΜΘ)


2. Εισήγηση για την έγκριση της συγγραφής Υποχρεώσεων και του Φακέλου του Έργου με τίτλο «Προστασία και διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης» στο πλαίσιο του έργου «Σχέδιο διαχείρισης και Κανονισμός Λειτουργίας του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης», προϋπολογισμού €199.722,36. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Παράσχου) (ΠΑΜΘ)


3. Εισήγηση για την έγκριση των τευχών δημοπράτησης, των όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας και τον ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Εκσυγχρονισμός παλαιών χώρων Δ/σης Μεταφορών και Επικοινωνιών και μετεγκατάσταση Υπηρεσιών ΠΕ Ροδόπης», προϋπολογισμού €100.000,00.

4. Εισήγηση για την έγκριση των τευχών δημοπράτησης, των όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας και τον ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Περιφέρειας Α.Μ.Θ.», προϋπολογισμού €150.000,00.


5. Εισήγηση για την ένσταση της εταιρείας «ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ» κατά της αρ. 1047/8-5-2012 Απόφασης Έκπτωσης της, από τη Σύμβαση του έργου:  «Ασφαλτόστρωση οδού Ιάμπολη – Πάτερμα» (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Κ. Δερνεκτσής) (Π.Ε. Ροδόπης)


6. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 2/2012 δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη σχετικά με την ανάθεση εργασιών καθαριότητας των κτιρίων της έδρας της ΠΑΜΘ και της ΠΕ Ροδόπης. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Τ. Εξάρχου) (ΠΑΜΘ).


7. Εισήγηση για την έγκριση παραλαβής λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης για τις ανάγκες διαγράμμισης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.
. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ασημής) (ΠΕ Καβάλας)8. Εισήγηση για την έγκριση σχεδίου διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου
«Παράλληλα έργα αναδασμού Γραβούνας – Ερατεινού». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Αναγνωστόπουλος) (ΠΕ Καβάλας)


9. Εισήγηση για την έγκριση πρότασης για έκδοση «Οδηγών Ψυχικής Υγείας για Όλους». (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Μ. Καδόγλου) (Π.Ε. Έβρου)


10. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου του 9ου Φεστιβάλ χορού «Alexandroupolis Dance Festival», με το σύλλογο ΑΡΓΩ». (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ. Παρδαλίδου) (Π.Ε. Έβρου)


11. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 20 της προηγούμενης συνεδρίασης.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 973 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:40
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 23 2012 Πίνακας 22 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή