2012 Πρόσκληση 19η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 1 Ιουνίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.3657

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 19η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.


Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 06 - 06 - 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: 

1. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού Νο2 διενέργειας τακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την καθαριότητα των χώρων των υπηρεσιών της ΠΑΜΘ (ΠΕ Έβρου) – Διακήρυξη 02/2012.


2. Εισήγηση για την έγκριση διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας ασφάλισης οχημάτων για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) της ΠΑΜΘ – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για ένα (1) έτος. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Β. Αρβαντά) (Π.Ε. Έβρου)


3. Εισήγηση για την έγκριση του τρόπου επιλογής εργοληπτικής επιχείρησης, των όρων της διακήρυξης δημόσιου διαγωνισμού και της συγκρότησης Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτοστρώσεις επαρχιακού οδικού δικτύου Ξάνθης», προϋπολογισμού €800.000,00 με ΦΠΑ. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Α. Καραθανάση) ( Π.Ε. Ξάνθης).


4. Εισήγηση για την έγκριση σύναψης σύμβασης του έργου: «Οδός Κέχρου – Χλόης». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Δερνεκτσής) (Π.Ε. Ροδόπης)


5. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού άγονου διαγωνισμού και καθορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση και αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης» προϋπολογισμού : 200.000,00€.


6. Εισήγηση για την έγκριση παράτασης ολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) Σουφλίου», αναδόχου Κ/ξιας «Δ. ΣΙΡΔΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. – ΕΡΓΟΝΕΤ Α.Τ.Ε.» (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Παράσχου) (ΠΑΜΘ)


7. Εισήγηση για την έγκριση αποτελέσματος μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου: «Επισκευή – συντήρηση πινακίδων σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας (ΠΕ Καβάλας)» προϋπολογισμού;100.000,00€ με ΦΠΑ.


8. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Προσθήκη αιθουσών κατ’ επέκταση στο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεώνα». (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Καραβάς) (Π.Ε. Καβάλας)

9. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Προσθήκη αιθουσών στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης».
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Π. Κουβέλης) (Π.Ε. Καβάλας)

10. Εισήγηση για την Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 79/2012 απόφασης. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Σ. Ράπτη) (Π.Ε. Καβάλας)


11. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Ξάνθης με την Ακαδημία Παιδικής Τέχνης – Μουσείο ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ φεστιβάλ αφιερωμένο στην Ελληνική παραδοσιακή μουσική , χορούς , ενδυμασίες, έθιμα και λαϊκή τέχνη. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Δ. Μούργου) (Π.Ε. Ξάνθης)


12. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ. 


13. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 18 της προηγούμενης συνεδρίασης.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 1060 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 20 2012 Πίνακας 19 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή