Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσκλήσεις - Πίνακες

2012 Πρόσκληση 13η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 27 Απριλίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.2919

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 13η τακτική συνεδρίαση του έτους 2012.

 

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 30 - 4 - 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού υπ’ αρ. 2 της Επιτροπής Αξιολόγησης δημόσιου διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου/ων του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ» για το έτος 2012.
(Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Γεωργίου) (ΠΑΜΘ).


2. Εισήγηση για την έγκριση ανάθεσης παροχής υπηρεσίας Διαχείρισης Εκλογικών Αποτελεσμάτων. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (ΠΑΜΘ).


3. Εισήγηση για την έγκριση της 2ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της ΠΑΜΘ για το έτος 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Τ. Εξάρχου) (ΠΑΜΘ).


4. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού διαγωνισμού του υποέργου «Διευθέτηση βαθιάς κοίτης χειμάρρου Κοσύνθου για την αντιπλημμυρική προστασία παραποτάμιων περιοχών και οικισμών (τμήμα κατάντι γέφυρας Πηγαδίων)», του έργου «Διευθέτηση βαθιάς κοίτης χειμάρρου Κοσύνθου για την αντιπλημμυρική προστασία παραποτάμιων περιοχών και οικισμών (τμήμα κατάντι γέφυρας
Πηγαδίων)». (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Σ. Τοπαλίδου) (ΠΕ Ξάνθης).


5. Εισήγηση για την έγκριση των όρων της διακήρυξης του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμου από διασταύρωση προς Πανόραμα έως γέφυρα Μικρόπολης» προϋπολογισμού €500.000,00 με ΦΠΑ. 

6. Εισήγηση για την έγκριση των όρων της διακήρυξης του έργου «Επέκταση φωτισμού επί της επαρχιακής οδού Δράμας – Σιδηρονέρου στον οικισμό Πανοράματος και κατασκευή πεζοδρομίου μήκους 280 μέτρων», προϋπολογισμού €133.000,00 με ΦΠΑ.

7. Εισήγηση για την έγκριση των όρων της διακήρυξης του έργου «Βελτίωση Επαρχιακού Δρόμου Βαθυτόπου – Καταφύτου μήκους 1χλμ», προϋπολογισμού €350.000,00 με ΦΠΑ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Σιδηρόπουλος) ( Π.Ε. Δράμας).


8. Εισήγηση για την έγκριση του πρακτικού 1/2012 της Επιτροπής Αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμού του έργου «Ανάδειξη προμηθευτή γραφικής ύλης, μικροεξοπλισμών γραφείου, χάρτου και εντύπων μηχανογράφησης, εκτύπωσης και βιβλιοδέτησης» για τις ανάγκες των υπηρεσιών της ΠΕ Καβάλας, με προϋπολογισμό 55.000,00 χωρίς ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Ασημής)(Π.Ε. Καβάλας).


9. Εισήγηση για την έγκριση του πρακτικού Νο.3 της Επιτροπής Αξιολόγησης του επαναληπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών γραφικής ύλης των υπηρεσιών της ΠΕ Έβρου, προϋπολογισμού €100.000,00 χωρίς ΦΠΑ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Π. Παπατζίκης)(Π.Ε. Έβρου)


10. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου 2012 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αβδήρων. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Π. Τασούδη) (Π.Ε. Ξάνθης)


11. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 12 της προηγούμενης συνεδρίασης .

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 817 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:31
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba