Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσκλήσεις - Πίνακες

2012 Πρόσκληση 10η

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Θέμα : Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση


1. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην 10η τακτική συνεδρίαση του έτους 2012 της Επιτροπής  Πολιτισμού – Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24-08-2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Έβρου Παραλία Αλεξανδρούπολης.
2. Συνιστάται η παρουσία των μελών της επιτροπής δυο ώρες νωρίτερα για να επισκεφτούμε το ιστορικό μουσείο της Αλεξανδρούπολης.
3. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα κατωτέρω:
i.Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος το «Τρένο του Πολιτισμού» κουκλοθέατρου (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
ii.Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος το «Τρένο του Πολιτισμού» συναυλιών (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
iii. Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος το «Τρένο του Πολιτισμού» θεάτρου σκιών.(Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
iv. Συνδιοργάνωση συναυλίας στο πλαίσιο προγράμματος «Το τρένο του πολιτισμού» με τη Μαρία Φαραντούρη στον αρχαιολογικό χώρο της Ζώνης από την Π.Α.Μ.Θ., την Π.Ε. Έβρου και τη ΙΘ’ ΕΠΚΑ Θράκης (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
v.Συνδιοργάνωση του 13ου Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Φεστιβάλ Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
vi. Συμμετοχή των στελεχών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης στο 1ο Διεθνές Σχολείου Τουρισμού «Ξενίον Άστυ», που διοργανώνεται στην Καβάλα τον Οκτώβριο του 2012 και μετεκπαίδευση αυτών σε εξειδικευμένα σεμινάρια. (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)
vii. Συνδιοργάνωση με το Δήμο Παγγαίου των εκδηλώσεων για επέτειο 100 χρόνων (έτος 2012) από την απελευθέρωση της Ελευθερούπολης και της περιοχής του Παγγαίου (Εισηγητής: κ.Παπακοσμάς)
viii. Απολογισμός διοργάνωσης «Kavala Air Show 2012» - Συνδιοργάνωση και προτάσεις για την πραγματοποίηση του «Kavala Aır Show 2013» (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)
ix.Συνδιοργάνωση του 8ου πολιτιστικού διήμερου, 9 & 10 Νοεμβρίου 2012 της Θρακικής Εστίας Καβάλας και του 21ου γνωμοδοτικού συμβουλίου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, που θα λάβει χώρα στις 11 Νοεμβρίου στην Καβάλα. (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)
x.Ανακοινώσεις - προτάσεις.

4. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού

Διαβάστηκε 920 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 13:35
FaLang translation system by Faboba