Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσκλήσεις - Πίνακες

2012 Πρόσκληση 8η

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Θέμα : Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση


1. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην 8η τακτική συνεδρίαση του έτους 2012 της Επιτροπής Πολιτισμού – Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή στις 09-07-2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ..
2. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα κατωτέρω:
i. Εισήγηση έγκρισης πρότασης για την συνδιοργάνωση διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα “ International Summer Regatta Alexandroupolis 2012” (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά)
ii. Εισήγηση έγκρισης πρότασης για την συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Δήμο και το Πνευματικό Κέντρο Σαμοθράκης «Καβείρια 2012» (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά)
iii. Εισήγηση έγκρισης πρότασης για την συνδιοργάνωση της 18ης συνάντησης Νέων – Άρδας 2012. (Εισηγήτρια : κ. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά )
iv. Συνδιοργάνωση με τον μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο «Μαγικό» Ξάνθης εκδήλωσης με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια (Εισηγήτρια : κ. ΣερεφιάΣουλτάνα)
v. Προβολή της Περιφέρειας σε Μ.Μ.Ε. – στοχευμένη διαφήμιση. (Εισηγητής : κ.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος)
vi. Οι αδελφοποιήσεις φορέων αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. με πόλεις και περιοχές στα Βαλκάνια, στοιχείο προσέλκυσης επισκεπτών (Εισηγητής: κ. Παπαδόπουλος Κίμων)
vii. Ανακοινώσεις - προτάσεις.
3. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού

Διαβάστηκε 913 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 13:31
FaLang translation system by Faboba