Επιτροπή Ανάπτυξης

2011 Πρόσκληση 3η

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Θέμα : Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση


1. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην 3η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού – Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4-7-2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Περιφέρειας ΑΜΘ (Γ. Κακουλίδου 1) στην Κομοτηνή.
2. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα κατωτέρω:
α. Προτάσεις της Π.Ε Έβρου για την στήριξη πολιτιστικών δράσεων στο Ν.Έβρου (εισηγήσεις : Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κα. Γεωργία Νικολάου, Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Ζουμπουλιά Κουκουβέλα)
β. Συζήτηση- κατάθεση γραπτών προτάσεων επί του κειμένου για την πρόταση στην κατάρτιση τεχνικού δελτίου για το έργο ΕΣΠΑ όσον αφορά την τουριστική προβολή (εισηγητές : κ. Κώστας Παπαδόπουλος, κ.Κώστας Καλούδης, Περιφέρεια Α.Μ.Θ)
γ. Προβολή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ στην Βουλγαρία ενόψει του ανοίγματος της συνοριακής διόδου στην Νυμφαία Ν. Ροδόπης (εισηγητής: Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Παπακοσμάς)
δ. Συμμετοχή της Περιφέρειας στην 7η γιορτή αγροτουρισμού Χίου. (εισηγήτρια : κα. Μαρία Δαλάκα, υπάλληλος Περιφέρειας Α.Μ.Θ)
3. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού

Διαβάστηκε 1092 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 11:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2011 Πρόσκληση 4η 2011 Πρόσκληση 2η »

Αναζήτηση Επιτροπή Ανάπτυξης

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή