Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη Εκπροσώπων ΑμεΑ στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Γεώργιο Παπαδόπουλο

IMG2735 IMG2737
IMG2750

 

 

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος, παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πολιτισμού Π.Α.Μ.Θ. κ.Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ, δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑ κ.Σμάραγδο Κρεμύδα, τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κ.Kωνσταντίνο Αποστολίδη, εκπροσώπους του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν.Δράμας, εκπροσώπους της Π.Ε. Τυφλών Αν.Μακεδονίας, οι οποίοι, συνοδευόμενοι από μέλη των ως άνω συλλόγων, του ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο του, ενώ εκφράστηκε η βούληση όλων για συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας τους.

Στη συνάντηση, έγινε μία γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία και τα νόμιμα και δίκαια αιτήματα του αναπηρικού κινήματος.

Υπογραμμίσθηκε ο προγραμματισμός, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των διαδικασιών σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο να λαμβάνουν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όλες τις απαραίτητες πρόνοιες για την ευπαθή αυτή κοινωνική ομάδα, με γνώμονα την αρχή της Προσβασιμότητας παντού.

Διαβάστηκε 840 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 09:40

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή