Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

dt160920191 dt160920192
dt160920193 dt160920194

 

 

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος, ενόψει της έναρξης του σχολικού έτους, παρέστη στις τελετές Αγιασμού, στις 09:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Νικηφόρου, στις 09:30 π.μ. στο Γυμνάσιο-Λυκείου Νικηφόρου και στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Αδριανής, παρουσία του Δημάρχου Παρανεστίου κ.Αναστάσιου Καγιάογλου.

Κατά την παρουσία του στον Αγιασμό του Γυμνασίου-Λυκείου Νικηφόρου, το οποίο ξεχωρίζει με τις δράσεις του και έχει διακριθεί, ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε το υπαίθριο διαδραστικό εργαστήριο Φυσικής, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου ξεναγήθηκε στα εργαστήρια με τα όργανα φυσικής και στους χώρους πειραμάτων και παρατηρήσεων.

Μετά τη λήξη των τελετών Αγιασμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας υπογράμμισε ότι : «Η επίσκεψή μου στα σχολεία του Δήμου Παρανεστίου, ενόψει του καθιερωμένου αγιασμού, είναι μία συμβολική κίνηση. Καταδεικνύει την πρόθεσή μας να είμαστε δίπλα στα σχολεία, όχι μόνο της πόλης της Δράμας, αλλά και όλης της επικράτειας του Νομού. Τα σχολεία του Δήμου Παρανεστίου, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω της απόστασής τους από τον αστικό ιστό της πόλης της Δράμας, καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για την απρόσκοπτη καθημερινή τους λειτουργία, ενώ αξιέπαινη είναι και η προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου Νικηφόρου, το οποίο έχει πολλές φορές διακριθεί για τις δραστηριότητές του. Ως Περιφερειακή Αρχή θα σταθούμε αρωγοί, σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, σε κάθε προσπάθεια που καταβάλουν οι σχολικές μονάδες του Δήμου Παρανεστίου για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού τους έργου. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά για τους μαθητές σε όλα τα σχολεία του Νομού !».

Διαβάστηκε 1184 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 09:40

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή