Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Τέλεση αγιασμού στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

foto030920194 foto030920195
foto030920196

 

 

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9.30 π.μ.., τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ.Παύλο, η Ιερά Ακολουθία του Αγιασμού στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κου Γεώργιου Παπαδόπουλου, στο κτίριο του Διοικητηρίου, επ΄ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο βουλευτής Δράμας κ.Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο Δήμαρχος Δράμας κ.Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ.Αναστάσιος Καγιάογλου, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΑΜΘ κ.Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ.Γεώργιος Ζιμπίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, διευθυντές και προϊστάμενοι υπηρεσιών, καθώς και πλήθος Δραμινών πολιτών.

                Στις τοποθετήσεις τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Γεώργιος Παπαδόπουλος και η λοιπή τοπική πολιτική ηγεσία τόνισαν την ανάγκη να εργαστούν όλοι, με πνεύμα συνέργειας και συνεργασίας, με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο, για την αναβάθμιση του Νομού μας, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ.Παύλος έδωσε τις ευχές του για καλή και δημιουργική θητεία.

Διαβάστηκε 928 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 09:40

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή