Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΕ Ξάνθης

Δελτίο Τύπου του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας "Μοτοθέσις"

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας "Μοτοθέσις" στο δελτίο τύπου για τη δράση του Ινστιτούτου . Μεταξύ των δράσεών του είναι και η παρουσίαση του προγράμματος "Μοτοσυκλετώντας....χαίρομαι" σε μαθητές των Λυκείων . Κατά την περίοδο Μαρτίου 2014 το πρόγραμμα παρουσιάστηκε και στην περιοχή της Ξάνθης. Πιο συγκεκριμένα το δελτίο τύπου μεταξύ άλλων αναφέρει :

".................Από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα το Ινστιτούτο μπορεί πλέον να μιλά για ένα ΔΙΚΤΥΟ εκπαιδευτικών δυνατοτήτων και για πανελλήνια μια παρουσία!

Στην πενταετία 2009- 2014 ο απολογισμός του Ινστιτούτου μας περιλαμβάνει την παρουσίαση του προγράμματος «Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι» σε 11.500 μαθητές Λυκείων και Γυμνασίων από τον Έβρο μέχρι την Ιεράπετρα της Κρήτης

Ιδιαίτερα για την εκπαιδευτική περίοδο 2013-14, η περιοχή της χώρας μας, που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την παρουσίαση και την πληρέστερη ενημέρωση των νέων είναι αυτή της Ξάνθης. Από τις 5/3/2014 μέχρι 25/3/2014 2.333 μαθητές των Λυκείων της περιοχής παρακολούθησαν την παρουσίαση στα σχολεία της Ξάνθης. Την παρουσίαση έκαναν τα μέλη του Ινστιτούτου και μέλη του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Ξάνθης, κύριοι Εποιμενίδης Σταμάτης και Κεχαγιάς Κύρκος.

Το Ινστιτούτο και τα μέλη του έκαναν το ηθικό τους καθήκον αλλά η επιτυχία της παρουσίασης ήταν τόσο μεγάλη επειδή έτυχε της προσοχής του Αντιπεριφερειάρχη κο Φώτη Καραλίδη και είχε το ενδιαφέρον και τη συνεργασία των κυρίων Δημητρίου Πολυμένη, Δ/ντη Δ/ση Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Γεώργιου Παπαδόπουλου, Δ/ντη Δ.Δ.Ε.Ξάνθης και Χρήστου Ζηκούδη, Προϊστάμενου Εκπαιδευτικών Θεμάτων Δ.Δ.Ε.Ξάνθης. Τους ευχαριστούμε!

Ευχαριστίες οφείλονται και στους κυρίους Γεώργιο Γκοδοσίδη, Δ/ντή Τάξης Ξάνθης και Κων/νο Ρίζο, Διοικητή Τροχαίας Ξάνθης, οι οποίοι με τη σειρά τους βοήθησαν την προβολή της παρουσίασής μας.

Το Ινστιτούτο θέλει να τονίσει ότι η επιτυχία της προσπάθειάς μας οφείλεται στη συνεργασία των Αρχών, μια συνεργασία σπάνια για τα ελληνικά πράγματα, στήριξαν την προσπάθειά μας μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους!......................"

Ολόκληρο το δελτίο τύπου έχει δημοσιευτεί στην παρακάτω διεύθυνση:

http://www.motothesis-motoe.org στη στήλη "Νέα"

Διαβάστηκε 1351 φορές
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba