Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου "Β' ΦΑΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΣΕΑΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ"

Σήμερα, Τετάρτη 6/11/2013, υπογράφηκε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου "Β' ΦΑΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΣΕΑΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ" μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ. Φ.Καραλίδη και εκπροσώπου της Κ/Ξ ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ & ΣΙΑ ΑΕ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Ε - ΑΛΤΕΑ ΑΕ - ΤΣΕΚΜΕΖΟΓΛΟΥ Δ. & ΣΙΑ ΕΕ .

Το έργο αφορά το αγρόκτημα Γενισέας Ν. Ξάνθης που σύμφωνα με τον κτηματολογικό πίνακα του αναδασμού, περιλαμβάνει έκταση 33.000 στρεμμάτων. Το έργο γίνεται για την απρόσκοπτη προσπέλαση των αγροτών στα χωράφια τους. Με την υλοποίηση του έργου θα εκτελεσθούν εργασίες παραγωγής, μεταφοράς και διάστρωσης αμμοχάλικων, θα κατασκευασθούν τεχνικά έργα καθώς και εκσκαφές στραγγιστικών τάφρων στο αγρόκτημα Γενισέας Ν. Ξάνθης.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 3.750.000 ευρώ και μετά από έκπτωση 37% το ύψος της σύμβασης ανέρχεται σε 2.362.500 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα "Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013".

 

th IMG 2024 th IMG 2025
Διαβάστηκε 1513 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή