Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Σύσκεψη για το ζήτημα της αντιμετώπισης του προβλήματος της επίχωσης με φερτά υλικά της λίμνης Βιστωνίδας

Στις 3 Οκτωβρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της ΠΕ Ξάνθης, από τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού ΑΜΘ, σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος της επίχωσης φερτών υλικών της λίμνης Βιστωνίδας, με αφορμή τη διαβούλευση επί του Σχεδίου Διαχείρισης των Υδατικών Διαμερισμάτων ΑΜΘ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα φερτά υλικά στη Λίμνη Βιστωνίδα και στη συνέχεια κατατέθηκαν προτάσεις από τους συμμετέχοντες για την επίλυση του προβλήματος.

Στη σύσκεψη τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης εκπροσώπησε ο κ. Δημήτριος Χαϊτίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος και συμμετείχαν στελέχη των φορέων : Δ/νση Υδάτων Α.Μ.Θ., Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων ΑΜΘ, Δ/νσεις Δασών Ξάνθης & Ροδόπης , Δασαρχεία Ξάνθης & Ροδόπης , Δ/νσεις Τεχνικών Έργων ΠΕ Ξάνθης & Ροδόπης, Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Ξάνθης & Ροδόπης , Τμήμα Αλιείας Ξάνθης, Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου - Βιστωνίδας - Ισμαρίδας, Σύλλογος Αλιέων Βιστωνίδας "Άγιος Νικόλαος".

th DSC02796 th IMG 1969 th IMG 1970

 

Διαβάστηκε 1249 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή