Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΞΟΝΑΣ ΜΥΡΩΔΑΤΟ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ)»

Σήμερα Πέμπτη 1/8/2013 υπογράφηκε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΞΟΝΑΣ ΜΥΡΩΔΑΤΟ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ)» μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ.Φώτιο Καραλίδη και του νομίμου εκπροσώπου του αναδόχου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

Το έργο αφορά τη αφορά τη βελτίωση υποδομών και πιο συγκεκριμένα τον οδικό άξονα Μυρωδάτου – Παραλίας Μυρωδάτου, ώστε να βελτιωθεί η προσβασιμότητα της περιοχής και η ασφάλεια των επιβατών με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Οι εργασίες αφορούν τη βελτίωση της χάραξης της οδού .

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.000.000,00 ευρώ και μετά από έκπτωση 38%, το ύψος της σύμβασης ανέρχεται σε 617.333,67. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Α.Μ.Θ. 2007-2013 (ΕΣΠΑ). Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου είναι 12 μήνες.

 

th DSC02702 th DSC02706
Διαβάστηκε 1527 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 13:27

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή