Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΕ Ξάνθης

Σύσκεψη για τη διάθεση προϊόντων κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης έγινε σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης     κ. Φώτιου Καραλίδη, με τον Πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών Ξάνθης κο.Γ. Μπατζακίδη, με τον εκπρόσωπο του Σωματείου Οπωροπωλών Ξάνθης κο.Γ. Μπάρτζο και τους Προισταμένους Δ/νσης Ανάπτυξης κα. Αναστασία Κασάπη, Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κα. Δέσποινα Μούργου και Τμήματος Κτηνιατρικής κ. Κων/νο Γκαζίνο για θέματα σχετικά με την επάρκεια, την ποιότητα, τις τιμές και την προέλευση των διατιθέμενων προϊόντων κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Ειδικότερα, συζητήθηκε ότι οι τιμές φέτος κυμαίνονται περίπου στο ίδιο επίπεδο με τις περυσινές, η περιοχή της Ξάνθης έχει απόλυτη επάρκεια σε αμνοερίφια με αποτέλεσμα αμνοερίφια της Ξάνθης να διατίθενται και σε όμορους νομούς και τέλος τα οπωροκηπευτικά που διατίθενται στην αγορά της Ξάνθης προέρχονται κυρίως από την Κρήτη και αγοράζονται από την Κεντρική Λαχαναγορά Θεσ/νίκης.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τους εκπροσώπους των φορέων και τις υπηρεσίες να διασφαλίσουν τόσο την ποίοτητα όσο και τις τιμές των προϊόντων που θα διατεθούν προς κατανάλωση στην πασχαλινή αγορά, με στόχο την προστασία των καταναλωτών.

 

th IMG 1810 th IMG 1811 th IMG 1812
Διαβάστηκε 1415 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 11:35
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba