Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης με τη Γερμανίδα Ευρωβουλευτή Jutta Steinruck του Σοσιαλιστικού κόμματος – SPD.

Την Παρασκευή 8/6/2012 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης Φώτιος Καραλίδης συναντήθηκε με τη Γερμανίδα Ευρωβουλευτή Jutta Steinruck.

Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν η κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη, ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης και του κεντρικού κράτους , καθώς και η πορεία υλοποίησης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και κυρίως του ΕΣΠΑ. Παράλληλα συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της (π.χ. Γεωθερμία – ηλιοφάνεια κ.α.) και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Στη συνάντηση αναδείχθηκε ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά της Γερμανίας που στηρίζει την αναπτυξιακή προσπάθεια της Ελλάδας και ότι στη Γερμανία δεν υπάρχει μόνο η φωνή της Άνγκελα Μέρκελ!

 

th IMG 1346 th IMG 1349
th IMG 1351 th IMG 1352
Διαβάστηκε 1629 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 13:21

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή