Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ε. 2012

 sima black

Ελληνική Δημοκρατία

Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας

& Κτηνιατρικής

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

Τμήμα : Φυτικής Παραγωγής

……………………………………………………………………

Ταχ.Δ/νση        :Διοικητήριο

Ταχ. Κωδ.        :67.100 - Ξάνθη

Πληροφορίες    :Α.Πεχλιβάνης, Ε.Στοίλα

Τηλέφωνο         : 2541 3 50180

Fax                   : 25410 63167

E-mail               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Παρακαλούμε να δημοσιευθεί αδαπάνως και ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

ΘΕΜΑ: « ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ε. 2012»

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ξάνθης ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα της «Δωρεάν διανομής προϊόντων στους απόρους της χώρας-Πρόγραμμα Ε.Ε 2012».

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς υλοποίησης που πληρούν τις προϋποθέσεις παρακαλούνται να τη συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά από τους τελικούς δικαιούχους, έτσι ώστε να μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα στην αρμόδια Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης. Επισημαίνεται ότι τα δικαιολογητικά των τελικών δικαιούχων μαζί με τα δικαιολογητικά των φορέων υλοποίησης θα διαβιβάζονται στο γραφείο 305 της Δ/νσης Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ξάνθης για τον έλεγχο αυτών στο 100% και την κατάρτιση της κατάστασης των επιλέξιμων φορέων υλοποίησης .

Για το έτος 2012, ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων φορέων υλοποίησης ορίζεται η 29η Ιουνίου 2012 ημέρα Παρασκευή. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, οι υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν βάση της εγκυκλίου με αρ.πρωτ.44/39751/30-03-2012 και επίσης βάση της υπ΄αριθ.22830/5-4-2011 ΚΥΑ(ΦΕΚ Β΄660)   

 

 

 

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

 

 

Διαβάστηκε 1554 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή