Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη εκπ/κων και μαθητών από οκτώ (8) χώρες στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κο Φ.Καραλίδη

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος COMENIUS τη Δευτέρα 5/3/2012 επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κο Φώτιο Καραλίδη εκπαιδευτικοί και μαθητές από την Αγγλία, Γαλλία, Λετονία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Τουρκία. Το πρόγραμμα υλοποιεί το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού καλωσόρισε τους εκπαιδυετικούς και τα παιδιά, τόνισε τη σημασία προγραμμάτων που ενθαρρύνουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ σχολικών ιδρυμάτων και τη συμβολή τους στη βελτίωση της επαγγελματικής εξέλιξης των εκπαιδευτικών που εμπλέκονται άμεσα στον τομέα της σχολικής εκπαίδευσης, καθώς και η προαγωγή της εκμάθησης γλωσσών και της διαπολιτισμικής ευαισθητοποίησης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του Νομού Ξάνθης και στα σπάνια φυσικής ομορφιάς του αξιοθέατα.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή διαμονή και προσέφερε έντυπο τουριστικό υλικό του Νομού Ξάνθης.

 

DSC02187-thubDSC02189-thubDSC02194-thub

DSC02195-thubDSC02199-thubDSC02201-thub

Διαβάστηκε 1930 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή