Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δράμας

sopp27022015

 

 

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δράμας με θέμα την αντισεισμική προστασία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Απασχόλησης και Κοινωνικής Συνοχής, Πρόνοιας, ΑμΕΑ,  Δημόσιας Υγείας, κ. Γεωργιτσόπουλος Χρήστος, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κ. Χουβαρδάς, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, κ. Μαμαρίκας, εκπρόσωποι των δήμων Δράμας, και Κ. Νευροκοπίου, εκπρόσωποι της πυροσβεστικής, του στρατού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, διευθυντές υπηρεσιών, εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών οργανώσεων, και στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Στόχος της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία και ο συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων, προκειμένου να υπάρξει η αποτελεσματικότερη δυνατή κινητοποίηση μετά από ενδεχόμενο σεισμό. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υποχρέωση των δήμων να καθορίσουν χώρους καταφυγής και συγκέντρωσης του πληθυσμού, καθώς και χώρους δημιουργίας καταυλισμών για τη φιλοξενία αστέγων σε περίπτωση σεισμού.

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2711 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή