Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

''Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Π.Ε. Δράμας

1102022015

 

 

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη συνεδρίασε την Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2015, το Άτυπο Συντονιστικό Όργανο της Π.Ε. Δράμας με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. 1.Ενέργειες για την ισχυροποίηση της θέσης του ΤΕΙ
  2. 2.Η συνέχιση της λειτουργίας του Εργαστηρίου Ελέγχου Προϊόντων Καπνού του Καπνολογικού Ινστιτούτου Ελλάδος
  3. 3.Αναβάθμιση των μονάδων υγείας
  4. 4.Στρατηγικό σχεδιασμός για την τουριστική ανάπτυξη της Π.Ε. Δράμας
  5. 5.Ενέργειες για την σύνδεση της Δράμας με τον κάθετο άξονα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Βουλευτές, κ. Κυριαζίδης Δημήτριος, κ. Καραγιαννίδης Χρήστος και κ. Χαρακίδης Κυριάκος, οι Δήμαρχοι, κ. Μαμσάκος Χριστόδουλος, κ. Λύσσελης Άγγελος, κ. Γιαννόπουλος Βασίλειος και κ. Αλίκη Σωτηριάδου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, πλήθος φορέων της Δράμας και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Δράμας.

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν πως σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Παυλίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης , οι Βουλευτές και οι Δήμαρχοι του νομού θα προβούν σε συναντήσεις με τους καθ ύλην αρμόδιους φορείς για να δρομολογηθούν τα θέματα που απασχολούν το τόπο μας.

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2780 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή