Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με εκπροσώπους της TAP - Μακεδονικής

tap 1 tap 3

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του με εκπροσώπους της TAP - Μακεδονικής . Ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων καθώς και τον Δήμαρχο Προσοτσάνης, κ. Άγγελου Λύσσελη και τον υπ. Βουλευτή ΝΔ Δράμας, κ. Δημήτρη Κυριαζίδη συνομίλησαν με τους εκπροσώπους της εταιρείας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΤΜ ΕΕ», εργολάβου της Κοινοπραξίας TAP A.G..

Σκοπός της συνάντησης ήταν η δημοσιοποίηση στις τοπικές αρχές, της πολιτικής αποζημιώσεων των θιγόμενων περιουσιακών στοιχείων των ατόμων που επηρεάζονται από την διέλευση του αγωγού TAP και των βασικών τιμών αποζημιώσεων ανά εδαφική περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές και προμηνύουν μια καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2828 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή