Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

πρόγραμμα εορτασμού της Πρωτοχρονιάς 2015

 

Πρόγραμμα εορτασμού Πρωτοχρονιάς

 

 

Την Πέμπτη 1η Ιανουαρίου 2015 θα λάβουν χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

 

Στις 10:30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Παύλου (προσέλευση 10:00 π.μ.).

 

Θα ακολουθήσει στις 12:00 το μεσημέρι δεξίωση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις καθιερωμένες ευχές από φορείς και πολίτες.

 

Ακόμη ορίζεται η φωταγώγηση των Δημόσιων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, όπως και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, από τη δύση του ήλιου μέχρι και τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.

 

Η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας θα παιανίσει τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης.

 

Στις παραπάνω εορταστικές εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν:

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, κ.κ. Παύλος, οι Βουλευτές του Νομού Δράμας, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας, ο Δήμαρχος Δράμας, o Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας και Θράκης, πρώην Υπουργοί Πολιτικών και Υπηρεσιακών Κυβερνήσεων Κοινοβουλευτικών περιόδων, ο Αστυνομικός Δ/ντής Δράμας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, o Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Πρωτοδίκες, ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών, Ειρηνοδίκες, Πταισματοδίκες κατά ιεραρχική τάξη, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πρώην Βουλευτές, πρώην Νομάρχες, πρώην πρόεδροι Νομαρχιακών Αυτοδιοίκησεων, πρώην Νομαρχιακοί, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, οι Δ/ντες και Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης, της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Δράμας, οι Διοικητές και Πρόεδροι Δ.Σ. Οργανισμών και Ιδρυμάτων, οι Δ/ντές Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης Νομού Δράμας, οι Σχολικοί Σύμβουλοι, οι Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ., οι Εκπρόσωποι των Κομμάτων της Βουλής και της Ευρωβουλής, οι Προϊστάμενοι των Ν.Π.Δ.Δ., οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος εν ενεργεία και αποστρατεία με στολή κατά ιεραρχική τάξη, οι Πρόεδροι των Επιστημονικών Οργανώσεων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών, οι Πρόεδροι των Αναπηρικών - Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και των Ενώσεων Εθνικής Αντίστασης, οι Περιφερειακοί Έφοροι Προσκόπων και Οδηγών με στολή, οι Εκπρόσωποι του Τύπου, οι Πρόεδροι Επαγγελματικών Οργανώσεων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και οι Πρόεδροι των Εργατικών και Υπαλληλικών Οργανώσεων, οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών των Αγροτικών Συλλόγων, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, οι Πρόεδροι Γεωργικών Συνεταιρισμών, οι Πρόεδροι Πολιτιστικών Οργανώσεων, οι Πρόεδροι άλλων Σωματείων και Συλλόγων.

 

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

Τα σχετικά με τη δοξολογία παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Τα σχετικά με τη διάθεση της Φιλαρμονικής ο Δήμος Δράμας.

Τα σχετικά με την τήρηση της τάξης η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

 

 

Πατακάκης Ανάργυρος

Διαβάστηκε 2639 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή