Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Έναρξη λειτουργίας Χ.Κ. Φαλακρού

 

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης άδειας λειτουργίας και συντήρησης των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο από αύριο 24 Δεκεμβρίου 2014 είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους του βουνού, με προτεραιότητα πάντοτε την ασφάλεια των εκδρομέων αλλά και του προσωπικού. Θα λειτουργεί η τετραθέσια αποσυμπλεκόμενη καρέκλα για το καφέ στα 2.110 μ. και τα σαλέ του Χιονοδρομικού. Με τις πρώτες επαρκείς χιονοπτώσεις θα λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες για χιονοδρομικές καταβάσεις.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 24 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2015 και το υπόλοιπο διάστημα λειτουργίας του Κέντρου, από Παρασκευή έως Κυριακή και όλες τις αργίες, από τις 09:00 πμ έως τις 16:00 μμ.

Για πρώτη φορά το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει νόμιμα με την έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας (ν4276/2014), έπειτα από τις επίμονες προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη.

 

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3115 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή