Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δράμας

PB200003

 

 

Την Πέμπτη 20/11 πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Αργύρη Πατακάκη, σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δράμας με θέμα την αντιμετώπιση Πλημμυρών και Χιονοπτώσεων - Παγετού την περίοδο 2014-2015.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κ. Χουβαρδάς, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, κ. Μανούσης , εκπρόσωποι των δήμων, εκπρόσωποι του Τ.Ο.Ε.Β., εκπρόσωποι του Στρατού ,της Πυροσβεστικής και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, διευθυντές υπηρεσιών, εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών οργανώσεων, όπως και στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας , Αργύρης Πατακάκης , τόνισε την σπουδαιότητα της συνάντησης αφού η έντονη αλλαγή των καιρικών φαινομένων απειλεί ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Οι παρευρίσκοντες συμφωνήσαν ότι η καλή συνεργασία και ο σωστός συντονισμός είναι οι παράγοντες που συντελούν στην άμυνα σε αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις. Μεταξύ άλλων θεμάτων λύθηκε και το ζήτημα των ''γκρίζων ζωνών'' σε ότι αφόρα τις αρμοδιότητες μεταξύ των υπηρεσιών και φορέων. Τέλος εντοπίστηκαν συγκεκριμένα σημεία εντός των ορίων της Π. Ε. Δράμας, τα οποία χρήζουν την άμεση επέμβαση των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Διαβάστηκε 2702 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή