Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΕ Δράμας

Συναντήσεις με Υπουργούς και Στελέχη της Κυβέρνησης

14-11a 14-11b 14-11c
14-11d 14-11e 14-11f

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης και ο Βουλευτής ΝΔ Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης πραγματοποίησαν στις 13/11/2014 στην Αθήνα συναντήσεις με Υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης.

Αναλυτικότερα συναντήθηκαν με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη , τον Υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη όπως και με τον νέο Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστα Σκρέκα. Αποτέλεσμα, των τριών συναντήσεων και των συγκεκριμένων προτάσεων που τέθηκαν επί τάπητος, από τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Βουλευτή, ήταν η δέσμευση για άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Την ίδια ημέρα ο Αντιπεριφερειάρχης, και νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε. Αργύρης Πατακάκης και ο Βουλευτής ΝΔ Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης είχαν συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα του Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρη Ιατρίδη πετυχαίνοντας επιπρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 1 εκ. ευρώ για τον τοπικό πρόγραμμα Άξονας 4 προσέγγιση LEADER.

Στις 14/11/2014 και σε συνέχεια των συναντήσεων τους είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα εκκρεμή προβλήματα για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στην Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη από την οποία εισέπραξαν την πλήρη στήριξη της. Τέλος μετά την πρόσφατη συνάντηση τους στη Δράμα, βρέθηκαν με το Διευθυντή του ΟΓΑ Ξενοφώντα Βεργίνη για να παρακολουθήσουν από κοντά την εξέλιξη των θεμάτων που είχαν θίξει κατά την επίσκεψη του κ. Βεργίνη στη Δράμα.

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2773 φορές
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba