Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας στον Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και στη βράβευση της αρχαιολόγου κας Περιστέρη

1605 3515
4812 08782

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης μέσα σε κλίμα Εθνικής υπερηφάνειας παρέστη στις εκδηλώσεις, που έγιναν στην πόλη της Δράμας, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Μετά το πέρας της παρελάσεως ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: ''Με εθνική υπερηφάνεια καμαρώσαμε την μαθητιώσα νεολαία, τα παιδιά της ηλικίας των υποσχέσεων. Εύχομαι χρόνια πολλά με αγάπη, αλληλεγγύη και κατανόηση''.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραβρέθηκε στην τελετή απονομής του Μακεδονικού Βραβείου με τιμώμενο πρόσωπο για το έτος 2014 τη κ. Κατερίνα Περιστέρη για τη συμβολή της στην ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής μας, με κορωνίδα την αρχαιολογική ανακάλυψη του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη. Μετά τη λήξη της τελετής ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη και προσωπικά την κ. Περιστέρη και σε κοινές δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στα μείζονος σημασίας ευρήματα.

               

Από το Γραφείο Τύπου

                                                                                                                                                                                        της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Διαβάστηκε 3150 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή