Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΕ Δράμας

Επίσκεψη του Διοικητή του ΟΓΑ στη Δράμα

sun-OGA

 

 

Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του διοικητή του ΟΓΑ Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη και στελεχών του οργανισμού στη Περιφερειακή μας Ενότητα. Ο διοικητής του ΟΓΑ επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Δράμα στο πλαίσιο της "Ημερίδας Ενημέρωσης Ανταποκριτών" και του "2ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Νέων Αγροτών" του ΟΓΑ που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα στις 20 και 21 Οκτωβρίου.

Κατά την επίσκεψη του στη Δράμα ο διοικητής του ΟΓΑ είχε εποικοδομητικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Αργύρη Πατακάκη παρουσία του Βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη και του Δημάρχου Δράμας, Χριστόδουλου Μαμσάκου. Στη διάρκεια των συζητήσεων ο διοικητής τόνισε ότι θα υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για όλα τα θέματα του τόπου μας. Αναφέρθηκαν επίσης στα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις καινοτόμες καλλιέργειες που μπορούν να βρουν άμεση εφαρμογή και στη δυνατότητα ένταξης των ξενοδοχείων μας στα προγράμματα του τουρισμού του ΟΓΑ.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν πλήθος νέων αγροτών από την Π.Ε. Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης. Στόχος του διήμερου σεμιναρίου ήταν αφενός η ενημέρωση των ανταποκριτών του ΟΓΑ και αφετέρου των αγροτών γύρω από ζητήματα που αφορούν τις προοπτικές ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα.

 

                                                                           Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Διαβάστηκε 3044 φορές
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba