Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ: Δράσεις Οινικού Πολιτισμού

afisa07092014

Πολυσυλλεκτική Δράμα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων-Μακέτα

 

  • Ένα ταξίδι σε εικόνες, αρώματα, γεύσεις και μυρωδιές μέσα από τα μονοπάτια του Διόνυσου. 
  • Μια περιήγηση  με οδηγό το κρασί σ’ έναν τόπο όπου η κουλτούρα της γεύσης του οίνου και του φαγητού αποτελεί ιδιαίτερο κομμάτι της ταυτότητας του.
  • Η γεύση αναδεικνύεται σε μνήμη και πολιτισμό. 
  • Η Δράμα αποκαλύπτει σιγά-σιγά τη δύναμη της πολυσυλλεκτικότητας  της ως ταυτότητα. Ο τόπος ταυτίζεται με το κρασί και το Διόνυσο.
  • Η πόλη γιορτάζει το κρασί και ανοίγει τις πόρτες των 7 οινοποιείων της περιοχής φτιάχνοντας μια διαδρομή που περνά μέσα από τον πολιτισμό, την οινογευσία και την γαστρονομία.
  • Μουσικές, ήχοι, τύμπανα, μπάντες, ποδήλατα, πολύχρωμα φώτα, μυστικές και σπάνιες συνταγές, εικαστικά δρώμενα,  όλα συνθέτουν έναν πολύχρωμο πίνακα  και συμμετέχουν στη διάθεση της γιορτής.

 

               

Χαλαρή διάθεση και κουβέντες γάργαρες όπως το κρασί.

 

Γεύση οίνου και επίγευση πολιτισμού.

 

Η Δράμα στις 24-25 και 26 Οκτώβριου φορώντας την καλή της διάθεση είναι έτοιμη να γιορτάσει. Ένα μοναδικό τριήμερό φεστιβάλ με το τοπικό δραμινό κρασί, τις μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις και μουσικές που ξεσηκώνουν έρχεται να δηλώσει για άλλη μία φορά τα πολλά πρόσωπα της.

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3214 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή