Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΕ Δράμας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με τον Τέρενς Κουίκ

06-10a 06-10b
06-10c

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργυρής Πατακάκης, είχε σήμερα 6/10/2014 ενημερωτική συνάντηση με τον επικεφαλή της παράταξης "Μακεδονία- Θράκη Ελλάδα Μας" και Βουλευτή Επικρατείας ΑΝ.ΕΛ κ. Τέρενς Κουίκ.

                Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα προβλήματα, με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι πολίτες της Περιφερειακής μας Ενότητας, αλλά και οι προτάσεις που οφείλουν να δρομολογηθούν προς βελτίωση αυτών. Κοινός στόχος συνιστά η αναπτυξιακή χροιά που πρέπει να χαρακτηρίζει τον τόπο μας, γεγονός που μπορεί να υλοποιηθεί μέσω της προσέλκυσης επενδύσεων, της βελτίωσης των υποδομών, της προστασίας του πολίτη και την άμεση λήψη μέτρων ενάντια στην ανεργία. Ακόμη, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. λαμβάνει τα χαμηλότερα εισοδήματα έναντι των υπόλοιπων Περιφερειών, γεγονός που οφείλει να αντιμετωπιστεί άμεσα και ουσιαστικά. Καταλυτικό ρόλο στην παραπάνω πορεία θα συντελέσουν εκείνοι οι οδικοί άξονες, οι οποίοι όχι μόνον θα συνδέσουν τη Δράμα με την Εγνατία αποφέροντας πολλαπλά οφέλη, αλλά και θα διευκολύνουν τη μετακίνηση των πολιτών, μέσω της ποιοτικής βελτίωσης των οδικών αξόνων.

                Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Τέρενς Κουίκ δήλωσε την ικανοποίησή του με όσα ειπώθηκαν και πρόθυμος για κάθε μελλοντική συνεργασία.

 

 

                                                                                                                                                  

                                                                                                                                                Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3154 φορές
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba