Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΠΕ Δράμας

Εγκαίνια της έκθεσης Τροχαίας Δράμας

trox1 trox2
trox3

 

 

Το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Σεπτεμβρίου 2014, στο αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Καραμανλής της Π.Ε. Δράμας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης της Τροχαίας Δράμας με θέμα << Κυκλοφοριακή Αγωγή- Οδική Ασφάλεια-Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων >>.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, παρουσία του Μητροπολίτη Δράμας κ. κ. Παύλου, του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Ορφανού, του Βουλευτή Δράμας Κυριαζίδη Δημητρίου όπως και άλλων επίσημων προσκεκλημένων, συνεχάρη τη Διεύθυνση της Αστυνομίας και το Τμήμα της Τροχαίας Δράμας για την πολύ σημαντική πρωτοβουλία της διοργάνωσης της έκθεσης. Ο Αντιπεριφερειάρχης στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε πως η καλλιέργεια της οδικής παιδείας και της υπεύθυνης οδικής συμπεριφοράς είναι αποτέλεσμα της καθημερινής πρακτικής κανόνων ασφαλείας τόσο σε οικογενειακό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Ο ρόλος της εκπαίδευσης, κυρίως της βιωματική εκπαίδευσης είναι πολύ σημαντικός στην απόκτηση Κυκλοφοριακής Αγωγής και Παιδείας, όπως υποστηρίζει η παιδαγωγική επιστήμη.

Η εκδήλωσε έκλεισε με την απονομή επαίνων και την ξενάγηση στον εκθεσιακό χώρο που φιλοξενείται στον πρώτο και δεύτερο όροφο της Π.Ε. Δράμας και θα λειτουργεί, για επισκέψεις σχολείων αλλά και πολιτών, έως την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 .

Από το Γραφείο Τύπου της

Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3341 φορές
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba