Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συνάντηση του Αντεπεριφερειάρχη Δράμας με τον πρόεδρο του Κ.Α.Ο.Δ. American Genetics

sunanthsh kaod

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας συναντήθηκε χθες, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, με τον πρόεδρο του Κ.Α.Ο.Δ. American Genetics κ. Αριστείδη Ιωαννίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.

Ο κ. Πατακάκης ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν στην ομάδα, το πρόγραμμα, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί. Ο κ. Ιωαννίδης διαβεβαίωσε επίσης ότι ο Κ.Α.Ο.Δ. θα στηρίξει έμπρακτα κάθε προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της Π.Ε. Δράμας. Συζητήθηκε το πιθανό πλαίσιο και οι προοπτικές συνεργασίας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνάντηση του και καλεί τους δραμινούς να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Ο κ. Ιωαννίδης δώρισε στον κ. Πατακάκη αναμνηστική στολή της ομάδας και ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου.

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3202 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή