Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Τελετή Βράβευσης στο Λύκειο των Ελληνίδων Δράμας

IMG 6594 IMG 6603

 

 

 

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γεωργία Χειράκη και κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης παρέστησαν στη βράβευση του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας για την εθνική και κοινωνική του προσφορά από την Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος – Αυστραλίας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από πλήθος δραμινών πολιτών και επισήμων, μέσα σε ιδιαίτερο συγκινησιακό κλίμα παρασημοφορήθηκε η Ζωή Κώττα, εγγονή του Μακεδονομάχου οπλαρχηγού καπετάν Κώττα.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, συνεχάρη την πρόεδρο κ. Άννα Ντινάκη – Κονδυλάκη και το Δ.Σ. του Λ.Ε.Δ. για την μέχρι τώρα πορεία τους και τη συμβολή τους στον πολιτισμό και τα δρώμενα του τόπου μας. Συνέχισε, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει η αναγνώριση της αυτοθυσίας των προγόνων μας και ότι μέσω αυτών των τελετών διατηρείται ζωντανή η εθνική μας συνείδηση.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της

Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3180 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή