Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Αγιασμός στο γραφείο του νέου Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

IMG 6441r

 

 

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης, ξεκίνησε την άσκηση των καθηκόντων του με αγιασμό που τελέστηκε στο γραφείο του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Παύλο.

Παρόντες κατά την τελετή αγιασμού ήταν ο Βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Δοξάτου, κ. Δαλακάκης, ο Δήμαρχος Κ. Νευροκοπίου, κ. Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης, κ. Λύσσελης, οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό της Περιφερειακής Αναγέννησης, κύριοι Γεωργιτσόπουλος, Κινατζίδης, Λιθηρόπουλος και η κυρία Χειράκη, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας, κ. Τούντας, ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Καϊπάκης, ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Παπαθανασίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, κ. Αποστολίδης, Διευθυντές και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας, επικεφαλής άλλων δημόσιων υπηρεσιών του Νομού Δράμας, στελέχη του συνδυασμού και πολιτικοί φίλοι του νέου Αντιπεριφερειάρχη.

Κατά τη σύντομη ομιλία του ο κ. Πατακάκης, αφού εξέφρασε τη συγκίνησή του για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, τόνισε πως χάρη στην άριστη συνεργασία που είχε κατά τους τρεις μήνες που προηγήθηκαν της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του, τόσο με τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη όσο και με το σύνολο των υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Δράμας, έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης που παραλαμβάνει. Γνωρίζει το έργο αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να καλυφθούν τα κενά και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τους Δραμινούς. «Θα τιμήσουμε την εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με σεβασμό, με ευγένεια και με αποτελεσματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

                                                                          Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

 
Διαβάστηκε 2800 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 10:14

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή