Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Πρόσκληση της Π.Ε. Δράμας για το σχεδιασμό λογοτύπου που θα αναδεικνύει την περιοχή μας ως προορισμό οινικού τουρισμού

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων λογοτύπου που θα στοχεύει στην ανάδειξη του Νομού Δράμας ως προορισμού οινικού τουρισμού.

Η πρόσκληση, η οποία εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλέγμα δράσεων που η Π.Ε. Δράμας δρομολογεί για την ανάδειξη και καθιέρωση του Νομού Δράμας ως εξαιρετικού προορισμού για τους φίλους του οινικού τουρισμού, είναι ανοιχτή σε κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο και έχει καταληκτική ημερομηνία την 18η Αυγούστου 2014. Η αμοιβή που θα δοθεί στην πρόταση που θα επιλεγεί ανέρχεται στις 4.000€.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, τα συνοδευτικά έγγραφα και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (http://www.pedramas.eu/index.php/el/menu-enimerosi/menu-prokirikseisdiagonismoi.html) και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ (http://www.pamth.gov.gr/index.php/2012-10-02-10-53-25/2012-10-02-10-53-27).

 

                                                                          Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3644 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή