Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επιθεώρηση εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στο αρδευτικό δίκτυο Φτελιάς

IMG 4118r

 

 

Το έργο του αρδευτικού δικτύου Φτελιάς επιθεώρησε την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σιδηρόπουλο, την Προϊσταμένη του αρμόδιου τμήματος κα. Κεφαλίδου, και μηχανικούς της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Παρόντες κατά την επίσκεψη του κ. Αντιπεριφερειάρχη ήταν ακόμη ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φτελιάς κ. Παγκάκης και εκπρόσωποι του αναδόχου του έργου.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 280.000€, που χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Δράμας και αφορά την αξιοποίηση υπάρχουσας γεώτρησης και την κατασκευή κλειστού δικτύου άρδευσης αγροκτήματος έκτασης 400 περίπου στρεμμάτων.

Ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Από την αρχή της θητείας μας δώσαμε προτεραιότητα σε έργα του πρωτογενούς τομέα, και ιδίως σε έργα εξυπηρέτησης των αγροτών μας, εντάσσοντάς τα στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Δράμας, που χρηματοδοτείται κυρίως από ίδια έσοδα και λόγω των οικονομικών συγκυριών και του μηδενισμού των ΚΑΠ έχει πλέον πολύ μικρό προϋπολογισμό.

Παρ' όλα αυτά έργα όπως ο αγροτικός εξηλεκτρισμός, η στεγανοποίηση δεξαμενών στο αρδευτικό δίκτυο Κ. Νευροκοπίου, οι ποτίστρες στον Δήμο Προσοτσάνης, στην Πτελέα και στο Παρανέστι, το αρδευτικό δίκτυο στην Αδριανή, οι μικρές λιμνοδεξαμενές στο αρδευτικό δίκτυο Ρέμβης, το έργο που επιθεωρήσαμε σήμερα βοηθούν τους αγρότες μας και την παραγωγή τους».

 

                                                                          Από το Γραφείο Τύπου

                                                                                                                                 της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Διαβάστηκε 3986 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή