Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επιθεώρηση εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στον δρόμο Σκαλωτή – Δασικό χωριό Ελατιάς

IMG 38901 IMG 38971

 

 

Τις εργασίες που εκτελούνται στον δρόμο Σκαλωτή – Δασικό χωριό Ελατιάς επιθεώρησε την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ιωάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από Μηχανικούς της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.


Στην Επαρχιακή οδό Δράμας – Σκαλωτής – Δασικού Χωριό εκτελούνται δύο εργολαβίες συνολικού προϋπολογισμού 9.500.000,00 ευρώ, με στόχο την βελτίωση βατότητας του παραπάνω δρόμου.

Σχετικά ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε:

«Η ανάπτυξη του ορεινού μας όγκου μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του νομού μας. Ανάπτυξη χωρίς δρόμους δεν γίνεται. Ο συγκεκριμένος δρόμος, παρόλο που ασφαλτοστρώθηκε πριν από λίγα σχετικά χρόνια, ήταν σε οικτρή κατάσταση. Κατασκευάζουμε ορεινό δρόμο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές προκειμένου να διατηρηθεί για πολλά χρόνια. Η πρώτη εργολαβία με την οποία κατασκευάζεται τμήμα μήκους 11.800 μέτρων ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο. Το υπόλοιπο τμήμα μέχρι το Δασικό Χωριό, μήκους περίπου 4.000 μέτρων, παρόλο που υπάρχει συμβατική υποχρέωση διετούς προθεσμίας ο ανάδοχος προτίθεται να το παραδώσει εντός του έτους 2014. Θέλω να συγχαρώ για την καλή δουλειά που γίνεται τόσο τις Τεχνικές μου Υπηρεσίες όσο και τους αναδόχους των έργων».

 

                                                                          Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 4069 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 10:03

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή