Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επιθεώρηση εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας σε έργα που εκτελούνται στην περιοχή του Δήμου Κ. Νευροκοπίου

IMG 3748r

 

 

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, επιθεώρησε έργα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας που εκτελούνται στην περιοχή του Δήμου Κ. Νευροκοπίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:

1.Στεγανοποίηση δεξαμενών αρδευτικών δικτύων Εξοχής και Κ. Νευροκοπίου, που παραδόθηκαν σε χρήση την ίδια ημέρα.

2.Παράκαμψη του Κ. Νευροκοπίου, που πρόκειται να ολοκληρωθεί στο τέλος Αυγούστου.

3.Ασφαλτόστρωση της Εθνικής Οδού από το Κ. Νευροκόπι μέχρι το τελωνείο Εξοχής, που θα ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου.

4.Επισκευή και ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Κ. Νευροκοπίου, που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Τα έργα προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Υπήρξε μια καθυστέρηση στην παράκαμψη του Κ. Νευροκοπίου, που οφείλεται στις καιρικές συνθήκες. Τα υπόλοιπα έργα θα ολοκληρωθούν μέσα στις συμβατικές προθεσμίες. Τα έργα οδοποιίας, τόσο η παράκαμψη Κ. Νευροκοπίου όσο και η ασφαλτόστρωση του δρόμου μέχρι το τελωνείο Εξοχής, θα συμβάλουν καθοριστικά στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων που προέρχονται από τη γειτονική Βουλγαρία. Η επισκευή και ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας ήταν απαραίτητη μετά από 20ετή συνεχόμενη χρήση. Τα έργα της στεγανοποίησης των δεξαμενών είναι σημαντικά για τους αγρότες της περιοχής του Κ. Νευροκοπίου και υπάρχει η αναγκαιότητα, όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Κ. Νευροκοπίου κ. Χατζηλαζαρίδη και τον γραμματέα κ. Κεσκίνογλου, να γίνει στεγανοποίηση και άλλων δύο δεξαμενών για να μην υπάρχει απώλεια νερού. Έχω δεσμευτεί να μεταφέρω το σχετικό αίτημα στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ».

 

 

                                                                          Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3653 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή