Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους μαθητές Α΄ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Δράμας

 

Για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Δράμας για το σχολικό έτος 2019- 2020, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής οφείλουν να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ στο Μουσικό Σχολείο Δράμας μέχρι τις 31 Μαΐου 2019, από τις 08:30 έως τις 14:00.

 

Οι γονείς ή κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών, μαζί με την αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους, οφείλουν να προσκομίσουν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο στο όνομά τους, από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους.

Η διαδικασία επιλογής, η οποία είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψηφίους, θα πραγματοποιηθεί από 19 - 24  Ιουνίου 2019 στο Μουσικό Σχολείο Δράμας, από επιτροπή εκπαιδευτικών που δεν ανήκει στο προσωπικό του Μουσικού Σχολείου Δράμας και η οποία ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας. Η επιτροπή ανιχνεύει τις μουσικές δυνατότητες κάθε μαθητή. Δεν είναι απαραίτητο ο υποψήφιος να γνωρίζει μουσική.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

 

                     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                     www.mousdrama.forumgreek.com

Διαβάστηκε 831 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή