Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

IMG 2618 IMG 2627

 

 

 

       Η Οργανωτική Επιτροπή Ποντιακών Συλλόγων για τις εκδηλώσεις της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη για την υπέροχη ομιλία που μας χάρισε στην χθεσινή μας εκδήλωση στο Δημαρχείο Δράμας. Μία ομιλία βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα και ιστορικά ντοκουμέντα, αδιάψευστες αποδείξεις της ιστορικής αλήθειας.  

Ευχαριστούμε επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροβάτου «Το Καρς» για τη συμμετοχή του τμήματος χορωδίας του και την Ένωση Χορευτών Δράμας «Ο Πυρρίχιος» για τη συμμετοχή των χορευτών του στη χθεσινή εκδήλωση.

Ευχαριστούμε επίσης τους φορείς της πόλης μας, εκπροσώπους συλλόγων , φίλες και φίλους που παρευρέθηκαν στη χθεσινή βραδιά.

Τέλος τονίζουμε την ανάγκη και προτεραιότητα όλων μας να δίνουμε ηχηρό παρόν και σε κάθε επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση. Οι εκδηλώσεις μνήμης και η συμμετοχή μας σε αυτές είναι υποχρέωση όλων των Ποντιακών Συλλόγων.

Διαβάστηκε 952 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή