Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας συμμετέχει στο Αφιέρωμα στη Γαλλοφωνία 2019

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη συμμετοχή του στο Αφιέρωμα στη Γαλλοφωνία 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Καβάλας - Δράμας - Ξάνθης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας, καθώς και με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δράμας.

 

Συμμετέχει η Χορωδία της Α΄ γυμνασίου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη γαλλική ταινία «Τα παιδιά της χορωδίας», σε διδασκαλία και διεύθυνση της καθηγήτριας, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου. Στο πιάνο συνοδεύουν ο μαθητής και οι μαθήτριες της Β΄ γυμνασίου, Παναγιώτης Βεδούρας, Αναστασία Βρέττα και Γεωργία Εμμανουλούδη, καθώς και η μαθήτρια της Α΄ λυκείου, Αγγελική Μπογατίνη.

               

Επιπλέον, θα ερμηνεύσουν σόλο γαλλικά τραγούδια οι μαθήτριες, Στέλλα Παντούδη και Δήμητρα Πετροπούλου της Α΄ λυκείου, Βάλια Αλτιπαρμάκη της Γ΄ γυμνασίου και Σταυρούλα Γελκοβάνη της Β΄ γυμνασίου, σε διδασκαλία του καθηγητή Ηρακλή Σιδέρη. Στο πιάνο συνοδεύουν η μαθήτρια της Γ΄ λυκείου, Λυδία Κεφαλίδου, καθώς και ο καθηγητής Ηρακλής Σιδέρης.

                                                                                                                                                                                                                              

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 903 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή