Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

afisa19032019

 

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση ''Η Ποίηση με λόγο και μουσική'', την οποία συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας και το ΚΑΠΗ Δήμου Δράμας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

                Η Ορχήστρα Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής του Σχολείου συμπράττει με τις Χορωδίες των συνδιοργανωτών και θα ερμηνεύσουν μελοποιημένα ποιήματα Ελλήνων και ξένων ποιητών.

                Η καλλιτεχνική επιμέλεια του μουσικού μέρους είναι του καθηγητή, Νικόλαου Γιαμαλή, και των καθηγητριών, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και Νικολέττας Μυρίδου.

                Η φιλολογική επιμέλεια είναι της Διευθύντριας του Μουσικού Σχολείου Δράμας, Μεταξένης Συμεωνίδου

                Επίσης, κείμενα διαβάζουν οι: Σαπφώ Στεφανίδου, Fanourios Casu, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και Μεταξένη Συμεωνίδου, συνοδεία πιάνου από τον καθηγητή, Ηρακλή Σιδέρη.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 967 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή