Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας συμμετέχει στη 2η Συνάντηση Γκάιντας

afisa14032019

 

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη 2η Συνάντηση Γκάιντας - Παγκόσμια Ημέρα Άσκαυλου, που συνδιοργανώνει με τη Θρακική Εστία Δράμας και το Κέντρο Πολιτιστικής Ανάπτυξης - Ανατολικής Μακεδονίας, και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

            Στην εκδήλωση λαμβάνει μέρος η Χορωδία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής του Σχολείου, σε διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή Νίκου Στεφανάκη. Επίσης, συμμετέχουν η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής της Θρακικής Εστίας Δράμας, σε διδασκαλία του μουσικού - χοροδιδάσκαλου Γιώργου Καλαβρινού, καθώς και η αντίστοιχη Ορχήστρα των ντόπιων χωριών της Δράμας. Την εκδήλωση πλαισιώνουν χορευτικά τμήματα της Θρακικής Εστίας Δράμας και των Πολιτιστικών Συλλόγων του Βώλακα, της Καλής Βρύσης και του Ξηροπόταμου.

            Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο εθνομουσικολόγος, κ. Παναγιώτης Στουπιάδης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1018 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 13:23

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή