Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας

 

Το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας, υπάρχουν διαθέσιμες δύο νέες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την ένταξη Επενδυτικών Σχεδίων.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς- δυνητικοί δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για την υπαγωγή των επενδυτικών τους σχεδίων, στα ακόλουθα μέτρα:

Μέτρο 2.1 «Υδατοκαλλιέργεια» (3η Πρόσκληση)

Υπουργική Απόφαση αριθ. 396/06.03.2015 (ΦΕΚ 384/Β/19-03-15-ΑΔΑ: ΩΞ3Σ465ΦΘΗ-54Χ)

Αφορά κατασκευή νέων μονάδων υδατοκαλλιέργειας, επέκταση ή εκσυγχρονισμό υφιστάμενων μονάδων και αύξηση της παραγωγής γόνου από Ιχθυογεννητικούς Σταθμούς.

Μέτρο 2.3 «Μεταποίηση & Εμπορία» (3η Πρόσκληση)

Υπουργική Απόφαση αριθ. 397/06.03.2015 (ΦΕΚ 385/Β/19-03-15-ΑΔΑ:ΨΛ6Π465ΦΘΗ-1ΞΝ)

Αφορά επενδυτικά σχέδια που αφορούν τον εκσυγχρονισμό, επέκταση ή ίδρυση, μετεγκατάσταση μονάδων και εγκαταστάσεων παραγωγής μεταποιημένων ή μη αλιευτικών προϊόντων και στην ελαφράς μορφής μεταποίηση, τυποποίηση & εμπορία από αλιευτικά σκάφη. Παράλληλα αφορά σε επενδυτικά σχέδια που αφορούν στην ίδρυση, επέκταση και εκσυγχρονισμό, μετεγκατάσταση εγκαταστάσεων εμπορίας.

Οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων ένταξης και για τα 2 Μέτρα είναι μέχρι την 29η Μαΐου 2015.

Για παραλαβή αιτήσεων και ενημέρωση για τη διαδικασία υποβολής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά επικοινωνήστε με το Τμήμα Αλιείας Δ/νσης Α.Ο.Κ.

Διαβάστηκε 1887 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή