Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

vrefika090320158a

 

 

Ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ, σήμερα 06 Μαρτίου 2015, παρουσία του Αντιδημάρχου κοινωνικής προστασίας κ. Μωυσιάδη, παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Δράμας τα προϊόντα βρεφικής φροντίδας (είδη έκτακτης ανάγκης, όπως βρεφικά γάλατα, πάνες κτλ.) που συγκεντρώθηκαν από μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Η δράση «Συγκέντρωση Βρεφικών ειδών 20/1-20/2/2015» πραγματοποιήθηκε συμβολικά στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κοινωνικής δικαιοσύνης (20 Φεβ.). Σκοπός της δράσης ήταν, μέσω των μελών και των φίλων του Συλλόγου, να κινητοποιηθεί κοινωνικά και ανθρωπιστικά η τοπική κοινωνία, ενισχύοντας και στηρίζοντας οικογένειες με μικρά παιδιά.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλλαν και υποστήριξαν ανιδιοτελώς και σε αυτήν την κοινωνική δράση (εθελοντές, ιδιώτες και επιχειρήσεις), που αν μη τι άλλο, αποδεικνύει πως οι νέοι άνθρωποι είναι ευαισθητοποιημένοι και το δείχνουν έμπρακτα σε κάθε περίπτωση.

Διαβάστηκε 1851 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή