Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

lukeio05032015 Afriquest05032015

 

 

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. ΤΟΥ Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας σας προσκαλούμε στην προβολή του ντοκιμαντέρ
AfriQuest : Διασχίζοντας την Αφρική προσφέροντας 3,000 χαμόγελα, του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη και της Θεοδώρας Μπίτση, την Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 7μμ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου. Σε συνδιοργάνωση με τον Σορροπτιμιστικό Όμιλο Δράμας.

12 χώρες.. 6 μήνες.. 15,000 χιλιόμετρα.. μονάχα με τη σκηνή και 2 σακίδια στον ώμο.. 

Ο Έλπις και η Δώρα διέσχισαν την Αφρική από το Cape Town έως και το Cairo με μέσα μαζικής μεταφοράς και ταυτόχρονα προσέφεραν αξιοθαύμαστο ανθρωπιστικό έργο.

Με χρήματα που μαζέψανε από διαδικτυακές καμπάνιες, κατάφεραν να βοηθήσουν ορφανοτροφεία και ιατρεία σε Νότιο Αφρική, Τανζανία, Αιθιοπία, να φτιάξουν σχολείο στην Κένυα καθώς και πηγάδι στο Σουδάν το οποίο έδωσε πρόσβαση σε καθαρό νερό σε περισσότερους από 1,200 ανθρώπους!

Κινηματογραφώντας τις εμπειρίες τους, το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό..
Αφρικανικά ζώα και εθνικά πάρκα, τροπικά δάση και σαβάνα, κοκοφοίνικες και παρθένες παραλίες, πυραμίδες και καμήλες, Ζουλού και Μασάι.. 
Αυτό το ντοκιμαντέρ θα τα έχει όλα!

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει σύντομη ομιλία – συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.


ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια, 
το dvd θα διατείθεται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.

Διαβάστηκε 1986 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή