Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΗΜΕΡΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας και η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δράμας, συνδιοργανώνουν την:

 

«ΗΜΕΡΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).

 

Η «Ημέρα Φυτοπροστασίας» είναι αφιερωμένη σε επίκαιρα ζητήματα Φυτοπροστασίας των κυριότερων καλλιεργειών του Ν. Δράμας. Περιλαμβάνει οχτώ ομιλίες από ισάριθμους εισηγητές ειδικευμένων στο χώρο της Φυτοπροστασίας των καλλιεργειών, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα και απευθύνεται σε αγρότες, γεωπόνους και φοιτητές.

 

Η συμμετοχή στην «Ημέρα Φυτοπροστασίας» είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, κ. Αναστασιάδη Άνθιμο, στο τηλέφωνο 25210-58175.


Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Διαβάστηκε 2164 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή